fbpx

‘I Want Choo’: Το νέο Άρωμα από Jimmy Choo

by Trends Team

Η ιστορία

Ο οίκος Jimmy Choo δημιούργησε ένα νέο γυναικείο άρωμα με την άφιξη του “I Want Choo”, ένα άρωμα αφιερωμένο στο παιχνιδιάρικο πνεύμα, το glamour και την αυτοπεποίθηση που χαρακτηρίζει τη γυναίκα Jimmy Choo.

Η κληρονομιά του Jimmy Choo συνδέεται με το δυναμικό στιλ του κόκκινου χαλιού, με την εμπειρία του οίκου στο σχεδιασμό  αξεσουάρ πολυτελείας που προσελκύουν την προσοχή συνδυάζοντας την αισθητική της υψηλής μόδας με τη διαχρονική κομψότητα. Τολμηρή, διασκεδαστική και λαμπερή – ο τέλειος συνδυασμός.

Η καμπάνια

Η καμπάνια «I Want Choo» δίνει έμφαση στην ενέργεια και την ένταση του νέου αισθησιακού αρώματος καθώς τρεις φίλες ετοιμάζονται για ένα party. Δεν έχει να κάνει με το να βγαίνεις έξω, αλλά με το να μοιράζεσαι τη διασκέδαση, το γέλιο και να περνάς ένα αξέχαστο βράδυ με κορίτσια. Η κομψότητα και το στιλ είναι de rigueur. Όλες μαζί σε μία ονειρική γκαρνταρόμπα, τα 3 μοντέλα, οι Madison Heardrick, Damaris Goodrieκαι Yue Han, διασκεδάζουν, μετατρέποντας το σπίτι τους στο δικό τους προσωπικό dress-up κλαμπ!

Το άρωμα

Το «I Want Choo» είναι ένα δυναμικό ανατολίτικο λουλουδάτο άρωμα που εκπέμπει χαρά και καλό χιούμορ με μία σαγηνευτική τροπή.

Ενθουσιασμός και ανυπομονησία: μια αφρώδης νότα εσπεριδοειδών από μανταρίνι έρχεται σε αντίθεση με τις απαλές βελούδινες αποχρώσεις ροδάκινου.

Ας ξεκινήσει το πάρτι: το Red Spider Lily είναι ένα συναρπαστικό, σχεδόν υπνωτικό λουλούδι. Οι σαρκικές και ηλιακές νότες που μοιάζουν με βανίλια γίνονται ένα με το αισθησιακό γιασεμί sambac αποκαλύπτοντας μια αποφασιστική και τολμηρή γοητεία.

Χορεύοντας τη νύχτα: οι νότες βάσης από βανίλια και benzoin, είναι ένα δίδυμο που στο πέρασμά του αφήνει ένα  πλούσιο και έντονο άρωμα με ένα παιχνιδιάρικο τρόπο.

FLORAL ORIENTAL

Νότες κορυφής: μανταρίνι, βελούδινο ροδάκινο

Νότες καρδιάς: Κόκκινο spider lily, γιασεμί sambac

Νότες βάσης: βανίλια, benzoin

I Want Choo, το όνομα

Ένα χιουμοριστικό παιχνίδι με το όνομα του brand που περιγράφει τη γοητευτική φύση του αρώματος και την προσωπικότητα της γυναίκας Jimmy Choo.

Το μπουκάλι

Όπως όλα τα αξεσουάρ Jimmy Choo, έτσι και το μπουκάλι του αρώματος είναι ένα πολυπόθητο αντικείμενο. Διαθέτει εντυπωσιακό χρυσό καπάκι ψεκασμού  και το πολυτελές λογότυπο JC, όλα συνδυασμένα με το ντελικάτο χρώμα του αρώματος σε μία θηλυκή απόχρωση του ροδάκινου.

Η συσκευασία

Η ομορφιά συναντά τη μόδα με έναν λαμπερό και φανταστικό τρόπο. Ένα πραγματικό εντυπωσιακό έντονο κόκκινο glitter σε συνδυασμό με το χρυσό μονόγραμμα JC. Το μεταλλικό κουτί τολμά να ξεχωρίζει στο ράφι, αντιπροσωπεύοντας τον λαμπερό και στιλάτο κόσμο του Jimmy Choo!

Το νέο άρωμα I Want Choo EDP είναι διαθέσιμο σε συσκευασίες 40, 60 & 100ml όπως επίσης και σε μία εθιστική Body Lotion 150ml.