Ίσως, η πιο hot τάση της εποχής είναι να κανείς τα χείλη σου να φαίνονται μεγαλύτερα! Άλλωστε, τα χείλη μιας γυναικάς είναι από τα πιο αισθησιακά σημεία επάνω της.

Σίγουρα, θα έχεις προσέξει στα social media ότι πλέον είναι συνηθισμένο να βλέπεις γυναίκες με lip fillers. Κάτι που άρχισε από τις celebrities και διάσημες fashion bloggers και πλέον έχει γίνει viral.

Αν από την άλλη, θες κάτι πιο προσωρινό τότε υπάρχουν τρόποι να κανείς τα χείλη σου να φαίνονται μεγαλύτερα και ακαταμάχητα μόνο με το μακιγιάζ σου!

Από τα πιο nude κραγιόν σου μέχρι το πιο έντονο κόκκινο μπορείς να εφαρμόσεις αυτούς τους τρόπους και να δώσεις την εντύπωση πως τα χείλη σου είναι φυσικά σαρκώδη!

Δες εδώ ποιοι είναι οι 3 τρόποι:

1Ελάχιστα πιο σκούρο περίγραμμα 

pinterest.com

Όταν κάνεις το μακιγιάζ σου να χρησιμοποιείς ένα τόνο πιο σκούρο περίγραμμα από το κραγιόν σου! Θα δώσει την αίσθηση ότι τα χείλη σου τελειώνουν πιο πάνω από τη φυσική τους γραμμή ενώ στη πραγματικότητα εσύ δεν θα βγαίνεις προς τα έξω.

Μπορείς να το εφαρμόζεις σε κάθε μακιγιάζ σου, και στα πρωινά και στα βραδινά, αλλάζοντας το χρώμα του κραγιόν. Να θυμάσαι πάντα πως το χρώμα του μολυβιού σου πρέπει να είναι το ίδιο με το κραγιόν, απλά σε λίγο πιο σκούρα απόχρωση!

2Highlight στο κέντρο των χειλιών

buzzfeed.com

Με αυτό τον τρόπο θα φωτίσεις τα χείλη σου στο κέντρο με αποτέλεσμα να τους δώσει περισσότερο όγκο! Μπορείς να το πετύχεις με ένα μολύβι σε ανοιχτή απόχρωση ή ακόμη και με ένα lipstick.

Έτσι, τα χείλη σου θα φαίνονται φυσικά σαρκώδη χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείς!

3Contouring

glamour.com

Αφού κανείς που κανείς contouring για να τονίζεις τις γωνίες σου, μην ξεχνάς να κανείς και γύρω από τα χείλη σου. Με το να δίνεις «βάθος» γύρω από το περίγραμμα, θα τονίσεις το στόμα σου με αποτέλεσμα να φαίνονται μεγαλύτερα.

Φυσικά πρέπει να ακολουθάς τις φυσικές γραμμές του προσώπου σου έτσι ώστε να έχεις ένα φυσικό makeup look!

Το αγαπημένο μας tip είναι το πρώτο! 
Εσένα ποιο είναι το δικό σου;