Ναι λατρεύουμε να ακολουθούμε τις τάσεις της μόδας τόσο στα ρούχα όσο και στα νύχια! Όπως αλλάζουν τα trends στα ρούχα, αλλάζουν και στα νύχια. 

Γι’αυτό και εγώ έψαξα και βρήκα ποια είναι τα trends που θα επικρατήσουν αυτό το φθινόπωρο για να ξέρεις τι να ζητήσεις από τη μανικιουρίστα σου στο επόμενο ραντεβού για νύχια!

Δες τα πιο κάτω!

1Διακοσμημένες παρανυχίδες

Είναι το απόλυτο trend στα νύχια! Συνέχισε το σχέδιο των νυχιών και στο δέρμα σου! Μπορείς να το κάνεις με gel, henna ακόμη και με stickers!

Πρωτότυπο και πολύ στυλάτο για σένα που θέλεις να ξεχωρίζεις!

2Minimal λεπτομέρειες με μαύρους τόνους

Μια απλή κουκκίδα μαύρου χρώματος σε clear ή nude νύχι είναι αρκετή για να έχεις τέλεια νύχια και εννοείται in fashion! Τα minimal νύχια είναι απλά και ταυτόχρονα εντυπωσιακά!

3Μεταλλικές λεπτομέρειες

Τα μεταλλικά χρώματα βρίσκονται παντού τον τελευταίο χρόνο! Σε ρούχα, παπούτσια, μακιγιάζ και φυσικά στα νύχια!

Και αυτό το φθινόπωρο είναι τάση στα νύχια τα metallics! Εγώ σου προτείνω όμως να παίξεις με μεταλλικές λεπτομέρειες όπως απλές γραμμές ή σχέδια σε nude νύχια!

4Μονόχρωμα νύχια

 

Τα σκούρα μονόχρωμα νύχια είναι το trend που επιλέγουν οι περισσότερες γυναίκες κάθε φθινόπωρο, μια και είναι η πιο safe επιλογή!

Έτσι και φέτος τα μονόχρωμα νύχια θα επικρατήσουν με πρωταγωνιστές το μαύρο, το γκρίζο και άλλες σκούρες αποχρώσεις όπως το bordeaux.


You nailed it girl!
Εσύ ποιο trend θα ακολουθήσεις;
xoxo