Είναι πραγματικά υπέροχο η παρουσία σου να συνοδεύεται με μια χαρακτηριστική και ωραία μυρωδιά και αυτή να διατηρείται στο χώρο και μετά την αποχώρησή σου.

Ακολουθήσε λοιπόν 4 μικρές – εύκολες συμβουλές
και ξεχώρισε με το άρωμα σου:

1Άρωμα

Βρες το άρωμα που σε εκφράζει και απέφυγε τις συνεχόμενες αλλαγές του. Όταν το εφαρμόσεις στο δέρμα σου μην το τρίψεις. Ψέκασε τους καρπούς σου, και μέσα από τα ρούχα σου.

Μην ξεχάσεις το πίσω μέρος στα αυτιά καθώς τα σημεία που είναι πιο ζεστά στο σώμα μας βοηθούν τα αρώματα να διαχέονται καλύτερα στο χώρο.

Έτσι, αν θέλεις να έχεις μια πιο ελαφριά μυρωδιά ψέκασε πίσω από τα γόνατα, στο εσωτερικό των μοιρών και στην κοιλιά. Αν άρωμα σου είναι πολύ “βαρύ” ψέκασε στον αέρα και πέρασε από μέσα.

2Μαλλιά

Είναι το Άλφα και το Ωμέγα ιδιαίτερα δε εάν είναι και μακριά σε μήκος τα μαλλιά σου. Μπορείς να προμηθευτείς ένα έλαιο με ωραία μυρωδιά και να το απλώνεις στις άκριες πριν από κάθε έξοδο σου.

Εναλλακτικά πέρασε το έλαιο στην βούρτσα σου και χτένισε με αυτήν τα μαλλιά σου. Προσωπικά σου προτείνω το αγαπημένο μου έλαιο NUXE. Θα το αγαπήσεις!

3 Αρωμάτισε το κρεβάτι σου

Δεν εννοώ να του βάλεις πέντε κιλά άρωμα! Μπορείς όμως να  ψεκάσεις το μαξιλάρι σου με ένα διακριτικό ελαφρύ σπρέι που μυρίζει ωραία, έτσι ώστε κάθε φορά που ξυπνάς ή που κοιμάσαι, να μην έχεις το άγχος.

Θα με ευγνωμωνείς ιδιαίτερα εάν στο κρεβάτι βρίσκεται και ο καλός σου! ?

4Αντικατέστησε την body lotion σου

Όταν βγεις από τον μπάνιο αντί για την body lotion σου χρησιμοποίησε λαδάκι με ένα ελαφρύ άρωμα. Με αυτό τον τρόπο ενυδατώνεται καλύτερα το δέρμα σου, αποκτά μια λάμψη και διατηρεί και καλύτερα το άρωμα που θα προσθέσεις στην συνέχεια.

Σου προτείνω το έλαιο λεβάντας μιας και λειτουργεί και ως χαλαρωτικό.

Αυτά από εμένα λοιπόν.  Δοκίμασε τα και θα με θυμηθείς.

Με το πέρασμα σου, θα δολοφονείς.

See yaaaa

xxxx

 


Διάβασε επίσης: Το άρωμα που ταιριάζει στην προσωπικότητα σου!

Τρελή και αλλοπαρμένη. Γεμάτη ενεργεία και χαρά για την ζωή της οποίας απολαμβάνω κάθε στιγμή. Ανήσυχη και δημιουργική σπάνια θα με βρεις μίζερη σε μια γωνία του καναπέ. Βρίσκω έμπνευση στην τέχνη, τη φύση, το φαγητό, τον πολιτισμό, στους ανθρώπους, τη μουσική και γενικά σε κάθε πτυχή της ζωής. Για μένα η μόδα είναι ένας συνδυασμός όλων αυτών και αυτό προσπαθώ να αποτυπώνω κάθε φορά και να το μεταφέρω στους αναγνώστες μου. Πιστεύω στην μοναδικότητα και διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου. Άλλωστε αυτά τα στοιχεία είναι αυτά που κάνουν τον καθένα μας αυθεντικό και έτοιμο να υιοθετήσει ναι μεν τις νέες τάσεις μόδας ή ζωής αλλά στο σημείο που δεν θα αλλοιώσουν την ταυτότητα του. Ασπάζομαι λοιπόν τα λόγια του αγαπημένου μου Alexander McQueen που είπε πως "Η μόδα θα έπρεπε να είναι ένα είδος απόδρασης και όχι ένα είδος φυλακής". Έχω μάθει να γελάω πολύ, να νιώθω πολύ και να γουστάρω πολύ. Έχω ισχυρή διαίσθηση, χαρακτηριστική μνήμη και ιδιαίτερο σύνδεσμο με τους ανθρώπους που αγαπώ! Σιχαίνομαι το ψέμα και την αχαριστία. Τα πρωινά πριν μου μιλήσεις για το καλό σου πρώτα φέρε μου ένα καφέ και τα βράδια διάβασε μου ένα παραμύθι . Αδυναμία μου η θάλασσα τα άσπρα τριαντάφυλλα και η καλή μουσική. Θα με βρεις συχνά να το παίζω τραγουδίστρια όμως ευτυχώς για όλους εσάς δεν είμαι! E λοιπόν αυτή είμαι εγώ!