Ένα σκούρο και έντονο κραγιόν είναι τάση αυτή την εποχή και πολλές κοπέλες επιλέγουν και ακολουθούν αυτό το trend πιστά!

Η εφαρμογή του όμως είναι λίγο δύσκολη γι’ αυτό πιο κάτω σας δίνω κάποια tips για την τέλεια εφαρμογή του!

Δείτε εδώ ποια είναι:

1Βάση για τα χείλη

Αποτέλεσμα εικόνας για foundation on lips

Περάστε τα χείλη σας με το πινέλο του foundation σας και όση ποσότητα από το foundation έμεινε πάνω στο πινέλο, έτσι ώστε να σβήσετε το φυσικό χρώμα των χειλιών σας και να έχετε μια καθαρή βάση για να εφαρμόσετε το κραγιόν σας.

2Μολύβι χειλιών

Αποτέλεσμα εικόνας για lip liner steps dark

Το επόμενο βήμα είναι να εφαρμόσετε το περίγραμμα των χειλιών σας με ένα μολύβι, μιας και με το σκούρο κραγιόν φαίνονται όλες οι λεπτομέρειες και οι ατέλειες. Γι’ αυτό για να έχετε καλοσχηματισμένα χείλη καλό είναι να περάσετε το περίγραμμα με ένα μολύβι καλά ξυσμένο.

3Κραγιόν

Αποτέλεσμα εικόνας για lip brush application

Εφαρμόστε το κραγιόν σας κατά προτίμηση με ένα πινέλο για τα χείλη για να αποφύγετε τυχόν μουντζούρες, αλλά και για να εφαρμόσετε μόνο όση ποσότητα χρειάζεται.

4Concealer

Αποτέλεσμα εικόνας για lip brush application

Αυτό είναι το αγαπημένο μου tip αφού κάνει μεγάλη διαφορά στο όλο look. Αφού τελειώσετε με το κραγιόν σας, πάρτε ένα λεπτό πινέλο, και με λίγη ποσότητα concealer σχηματίστε γύρω τα χείλη σας και σβήστε τυχόν μικρά λαθάκια. Αυτό θα κάνει το σχήμα σας πιο έντονο και άψογο σαν αποτέλεσμα!

Ακολουθήστε κι εσείς αυτά τα βήματα και θα με θυμηθείτε!

 


Διάβασε επίσης: 5 must have κραγιόν από την MAC!