Για να διαβάζεις αυτό το άρθρο πάει να πει πως έχεις σκεφτεί κι εσύ αρκετές φορές τώρα το καλοκαίρι αν είναι καλό να βάζεις κάποια από τα καλλυντικά σου στο ψυγείο για να μην χαλάνε!

Ναι λοιπόν, υπάρχουν κάποια προϊόντα που χρειάζεται να μπαίνουν στο ψυγείο! Γι’ αυτό κάνε λίγο χώρο στην πόρτα του ψυγείου σου, όπου υπάρχει η κατάλληλη θερμοκρασία, και τοποθέτησε τα καλλυντικά που θα δεις πιο κάτω.

Δείτε ποια είναι τα 6 καλλυντικά που πρέπει να μπαίνουν στο ψυγείο:

Κρέμες προσώπου

clinique.com

Οι κρέμες προσώπου και ματιών γίνονται πολύ πιο απολαυστικές όταν τις απλώνεις παγωμένες πάνω στην επιδερμίδα σου! Επίσης, λόγω της θερμοκρασίας που παίρνουν, μειώνουν τα πρηξίματα.

Μολύβι ματιών

esteelauder.com

Σύμφωνα με ειδικούς, εάν θέλεις να τραβήξεις μια ολόισια γραμμή στο μάτι, τότε θα πρέπει να βάλεις το μολύβι δέκα λεπτά πριν στο ψυγείο. Το ίδιο ισχύει και για το eyeliner!

Άρωμα

sephora.com

Τοποθέτησε το άρωμά σου στην πόρτα του ψυγείου για να διατηρήσει περισσότερο καιρό την μυρωδιά του.

Έτσι κάθε φορά που θα ψεκάζεις δεν πρόκειται να περάσεις απαρατήρητη! Μην το αφήσεις όμως για περισσότερο από 6 μήνες μιας και η μυρωδιά του θα αλλοιωθεί.

Βερνίκια

beautyblitz.com

Πόσες φορές έβαψες τα νύχια σου και μόλις στεγνώσουν διαπιστώνεις πως έχουν γεμίσει φουσκαλίτσες; Από τους πιο κύριους παράγοντες λοιπόν, είναι η ζέστη.

Τοποθέτησε λοιπόν στο ψυγείο το αγαπημένο σου βερνίκι και λίγο πριν το χρησιμοποιήσεις τρίψε το μπουκαλάκι καλά ανάμεσα στις παλάμες σου ώστε να ενοποιηθούν τα χαρακτηριστικά.

Face mist

allthingsbeautifulxo.com

Η αίσθηση ενός face mist στην επιδερμίδα σου είναι από μόνη της πολύ ανακουφιστική! Πώς θα σου φαινόταν να το αισθανόσουν αυτό στο διπλάσιο βαθμό; Βάλε το face mist στο ψυγείο και θα το νιώσεις με το πρώτο ψέκασμα!

Αδιάβροχη μάσκαρα

thimblesandspoons.com

Προσοχή! Δεν μιλάμε για όλα τα είδη, αλλά μόνο για τις αδιάβροχες! Εάν την έχεις στο ψυγείο τότε θα είναι και πιο ανθεκτική και πιο ωραία στην εφαρμογή!

Εσύ ήξερες ότι αυτά τα καλλυντικά μπαίνουν στο ψυγείο;

Δες επίσης: Εσύ ξέρεις ποια είναι η ημερομηνία λήξης των καλλυντικών σου;

Ονομάζομαι Άντρη Λάμπρου, έχω σπουδάσει Δημοσιογραφία και ΜΜΕ και ασχολούμαι επαγγελματικά με τον τομέα εδώ και τρία χρόνια. Έχω «ειδικότητα» στα θέματα που αφορούν την showbiz και αγαπώ να γράφω για τη μόδα, την ομορφιά και οτιδήποτε αφορά τις γυναίκες! Αυτή την περίοδο μπορείτε να με διαβάζετε από εδώ και από το vantagemag.com! Θα χαρώ πολύ να έρθετε σε επαφή μαζί μου μέσω των social media για σχόλια, ιδέες και ό,τι άλλο θέλετε!