Σε κάθε γυναίκα αρέσει να έχει ωραία και περιποιημένα νύχια. Δε σημαίνει φυσικά ότι όλες πρέπει να έχουν το ίδιο σχέδιο! Υπάρχουν πολλά σχήματα που μπορεί να δώσει κάνεις στα νύχια του και με το κατάλληλο manicure να δείχνουν κομψά!

Ακόμη και οι γυναίκες με πολύ μικρά νύχια, ή ακόμα και σε περιπτώσεις που οι γυναίκες έχουν ακανόνιστα ως και “προβληματικά” νύχια, μπορείς να δώσεις το ανάλογο σχήμα που θα αναδείξει τα δάκτυλα σου.

Πάρε λοιπόν ιδέες, γιατί εμείς σου προτείνουμε 7 σχήματα που θα κάνουν τα νύχια σου να φαίνονται πάντα περιποιημένα και chic!

Μάθε περισσότερα παρακάτω:

1Αμυγδαλωτό σχήμα

glaminati.com

2Τετράγωνο σχήμα

Instagram: @imarninails

3Τετράγωνο – οβάλ σχήμα

pinimg.com

4Οβάλ σχήμα

Instagram: @imarninails

5Στιλέτο σχήμα

Instagram: @imarninails

6Στρογγυλό σχήμα 

pinimg.com

7Μπαλαρίνα σχήμα

cosmopolitan.co.uk

Εσύ ποιο σχήμα θα δώσεις στα νύχια σου;

Δες επίσης: Έχεις κοντά νύχια; Μάθε τι να κάνεις για να φαίνονται και να είναι μεγαλύτερα!

Αυθόρμητη, ντροπαλή και ευαίσθητη. Αυτά είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά με τα οποία θα μπορούσα να περιγράψω τον εαυτό μου. Κάποιος άλλος για μένα μπορεί να πει πως είμαι τρελή και η ψυχή της παρέας αν και δεν ανοίγομαι εύκολα. Κάτι που μπορώ να πω αναμφισβήτητα για μένα είναι ότι έχω την καλλιτεχνική φλέβα μέσα μου. Αγαπώ την μουσική και την μόδα, αλλά και τον σχεδιασμό ρούχων. Ο καλλιτεχνικός κόσμος μπήκε σε ηλικία 4 ετών στην ζωή μου, όταν ανακάλυψα πως μπορώ να τραγουδώ. Σπουδάζω στην πανέμορφη Λεμεσό και πλησιάζω στα 19! Τώρα; Προσπαθώ να αποκτήσω και το ταλέντο του αρθρογράφου.