Είμαι σίγουρη πως σου αρέσει να περιποιέσαι τα νύχια σου βάφοντας τα με καλοκαιρινά και παστέλ χρώματα! Εγώ όμως σήμερα θα σου δείξω πώς μπορείς να τα έχεις το ίδιο όμορφα χωρίς κανένα κόπο και κόστος. 

Στο πιο κάτω άρθρο σου δείχνω tips για να διατηρήσεις τα νύχια σου περιποιημένα όταν έρχεται η στιγμή που απλά θέλεις να τα αφήσεις να ξεκουραστούν χωρίς κανένα μανικιούρ ή gel.

Διάβασε τα λοιπόν και διάλεξε με βάση τις προτιμήσεις σου τα αγαπημένα σου tips και δοκίμασέ τα.

Δες τα πιο κάτω:

1Πρόσθεσε περισσότερα αυγά στην διατροφή σου

Εggs.ca

Όσο πιο πολλά αυγά προσθέσεις στην διατροφή σου, τόσο πιο πολλές πρωτεΐνες θα λαμβάνει ο οργανισμός σου. Aυτό βοηθά στην ενδυνάμωση και σκλήρυνση των νυχιών σου. Δοκίμασέ το και θα δεις τα νύχια σου να αλλάζουν προς το καλύτερο.

2Εξαφάνισε τις κιτρινίλες από τα νύχια

Βovary.gr

Έχουν κιτρινίσει τα νύχια σου από την υπερβολική χρήση των μανικιούρ και gel; Τώρα θα βρεις την ησυχία σου αφού μπορείς να αποφύγεις το ατελείωτο τρίψιμο από τη μανικιουρίστα σου.

Είναι πολύ απλό. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια λευκαντική οδοντόκρεμα και ένα βουρτσάκι ή παλιά οδοντόβουρτσα. Έτσι, τρίψε τα νύχια σου 2-3 φορές την εβδομάδα χρησιμοποιώντας ελάχιστο νερό και θα αποκτήσεις κατάλευκα νύχια!

3Κράτησε τα νύχια σου κοντά και σε σχήμα στρογγυλό

Αrganfarm.com

Όσο πιο μακριά είναι τα νύχια μας, τόσο δυσκολότερο είναι να διατηρούνται καθαρά και υγιή. Γι’ αυτό σου προτείνω να κρατήσεις τα νύχια σου πιο κοντά και σε στρογγυλό σχήμα για να μην φθείρονται εύκολα από τις καθημερινές δουλειές.

4Αγόρασε τα σωστά εργαλεία

Bluemaize.net

Χρησιμοποίησε τα σωστά εργαλεία για πιο πετυχημένο αποτέλεσμα. Θα χρειαστείς λίμες, ψαλιδάκια, buffer, αλλά και μανό που τα προστατεύει και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου πόσο εύκολα θα μπορείς να κάνεις τα νύχια σου όμορφα.

5Mούλιασε τα νύχια σου στο λάδι

Νovelbeautytips.com

Αρχικά πριν μουλιάσεις τα χέρια σου με ελαιόλαδο, τα νύχια πρέπει να λιμαριστούν και να ξεβαφτούν με ασετόν χρησιμοποιώντας πάντα μια soft λίμα και πότε σκληρή.

Στη συνέχεια αφήνεις τα νύχια σου να μουλιάσουν για περίπου 8-10 λεπτά και τέλος κάνε ένα scrub χεριών και βάλε τους μια ενυδατική κρέμα για μια βελούδινη επιδερμίδα.

Εσύ ποιο tip θα δοκιμάσεις πρώτο;