Πόσες ήταν οι φορές που καθώς έκανες το μακιγιάζ σου -και τα πήγαινες θαυμάσια- μουτζουρώθηκες είτε με την μάσκαρα, είτε με το κραγιόν σου; Πολλές!

Σε εμένα συμβαίνει συνέχεια, όμως μην στεναχωριέσαι, αφού τα tricks που θα σου δείξω θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση!

Δες τα εδώ:

1Μουτζούρωμα με μάσκαρα

Το μυστικό όταν μουτζουρωθείς με τη μάσκαρα είναι να αφήσεις το προϊόν να στεγνώσει, γιατί αν προσπαθήσεις να το καθαρίσεις όταν είναι ακόμη υγρή, θα κάνεις τα πράγματα χειρότερα.

Αφού στεγνώσει, με ένα βουρτσάκι για τα φρύδια, τρίψε απαλά την περιοχή όπου λερώθηκες και θα φύγει αμέσως.

2Πολλή ποσότητα ρουζ

Μπορεί πάνω στην βιασύνη σου ή όταν δοκιμάζεις ένα νέο προϊόν, να εφαρμόσεις πολλή ποσότητα ρουζ ή bronzer.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να περάσεις με το πινέλο της πούδρας, πάνω από το ρουζ μέχρι αυτό να μην δείχνει τόσο εμφανές.

3Υπολείμματα σκιάς στο κάτω μέρος του ματιού

Όταν εφαρμόζεις σκιά, χωρίς πρώτα να αφαιρείς την περίσσεια ποσότητα από το πινέλο, ή όταν η σκιά τείνει να μην είναι τόσο σταθερή, υπολείμματα μπορούν να πέσουν στο κάτω μέρος του ματιού σας καταστρέφοντας το concealer σου.

Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι, με ένα μικρό πινέλο και την χρήση πούδρας σε ελεύθερη μορφή (κατά προτίμηση), να σκούπισεις με απαλές κινήσεις την σκιά που έχει πέσει.

4Άνισο eyeliner

Το eyeliner δεν σου πέτυχε και στα δύο μάτια ή το ένα βγήκε πιο χοντρό από το άλλο;

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι με μια μπατονέτα και την χρήση νερού ντεμακιγιάζ, να σβήσεις το κάτω μέρος του eyeliner όσο χρειάζεται για να γίνουν ίσα το ένα με το άλλο.

5Μουτζουρωμένο σκούρο κραγιόν

Όταν εφφαρμόζεις σκούρο κραγιόν, το πιο πιθανόν είναι ότι λίγη ποσότητα θα μουτζουρωθεί γύρω από τα χείλη σου, και είναι πολύ δύσκολο να φύγει λόγω του χρώματος του.

Το μυστικό βρίσκεται στο concealer σας, αφού με ένα πολύ λεπτό πινελάκι, μπορείς να σβήσεις το λάθος που έκανες, όπως επίσης να σχηματίσεις και τα χείλη σου κάνοντας το κραγιόν να φαίνεται πιο επιβλητικό.

Δοκιμάστε αυτά τα tricks και θα σας σώσουν σε δύσκολες καταστάσεις!
xxx

 


Διάβασε επίσης: 3+1 λάθη στο μακιγιάζ που σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη