Μια συνήθεια που όλες έχουμε υιοθετήσει, και κάνουμε επί καθημερινής βάσεως πριν την δουλειά, το πανεπιστήμιο, και γενικότερα όλες τις εξόδους μας είναι το μακιγιάζ.

Είτε αυτό είναι επίσημο, είτε κάτι απλό, λυτό και καθημερινό. Για την τέλεια εφαρμογή των προϊόντων που θα χρησιμοποιήσεις για το makeup σου, χρειάζεσαι και τα κατάλληλα make-up brushes!

Βάλαμε σε σειρά τα 7 βασικά brushes, που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στο νεσεσέρ σου, για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όταν βάφεσαι.

Δες εδώ ποια είναι αύτα:

1Foundation brush

Παραδέξου ότι πριν λίγα χρόνια δε χρησιμοποιούσες κάποιο πινέλο για να εφαρμόσεις το foundation σου. Το έκανες με τα χέρια σου!

Πλέον όμως υπάρχουν πολλά και καλά foundation brushes που θα σε βοηθήσουν να εφαρμόζεις το μακιγιάζ σου πολύ πιο ομοιόμορφα, πολύ πιο γρήγορα και χωρίς να λερώνεσαι!

Το πιο κάτω πινέλο που σου προτείνουμε βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα που μπορείς να βρεις και στοιχίζει μόνο €22.

Βρες το εδώ

2Beauty Blender

Το blender είναι αυτό που χρειάζεσαι στη συνέχεια για να εφαρμόσεις καλύτερα το foundation σου και να το κάνεις να φαίνεται “ένα” με το δέρμα σου.

Επίσης, το blender σε βοηθάει να εφαρμόσεις καλύτερα το concealer σου, αλλά και να κάνεις το contouring σου.

Το αυθεντικό blender, της εταιρίας Beauty Blender είναι ίσως το καλύτερο που υπάρχει και στοιχίζει μόνο €17,50.

Βρες το εδώ

3Powder brush

Πώς θα κάνεις το μακιγιάζ σου να είναι σταθερό και αντέξει περισσότερη ώρα; Μα φυσικά με την πούδρα σου!

Κι επειδή δε θέλεις φαίνεσαι σαν “την πορσελάνινη κούκλα”, πρέπει να εφαρμόσεις ελάχιστη πούδρα. Γι’ αυτό και το powder brush είναι ένα από τα σημαντικότερα πινέλα που πρέπει να έχει μια γυναίκα στο νεσεσέρ της!

Το συγκεκριμένο πινέλο είναι τόσο καλό που ως συνήθως είναι sold out και στοιχίζει €24,45. Αν το βρεις διαθέσιμο, τότε είσαι τυχερή ?!

Βρες το εδώ

4Bronzer brush

Το bronzer δεν είναι το ίδιο με το contouring, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα ίδια σημεία που θα έκανες contour στο πρόσωπό σου!

Το ιδανικότερο πινέλο είναι το sculpting brush! Και η Real Techniques φημίζεται πολύ για όλα τα πινέλα που έχει! Το συγκεκριμένο στοιχίζει €9,65.

Βρες το εδώ

5Blush brush

Πώς θα δώσεις τη φυσικότητα που χρειάζεται το μακιγιάζ σου; Μα φυσικά με το ρουζ στις σωστές αποχρώσεις!

Φρόντιζε πάντα το ρουζ να ταιριάζει με το χρώμα των σκιών σου για να μην βγει άσχημο το αποτέλεσμα. Εφάρμοσε το πάνω στα μήλα και στα μάγουλα με απαλές κινήσεις πάνω προς το hairline.

Βρες το εδώ

6Eyeshadow brush

Για να πετύχεις το σωστό μακιγιάζ στα μάτια, σίγουρα χρειάζεσαι και τα κατάλληλα πινέλα. Η Urban Decay φημίζεται για τις Naked παλέτες σκιών που έχει, αλλά και για τα πινέλα που έχει μέσα σε αυτές.

Είναι διπλής όψης και με λίγα λόγια, το συγκεκριμένα πινέλο είναι ό,τι χρειάζεται κάθε γυναίκα να έχει στο νεσεσέρ της για το μακιγιάζ των ματιών της. 

Αν και δεν μπορείς να το βρεις μόνο του εκείνο το πινέλο, υπάρχουν άλλα εξίσου καλά από το ίδιο brand, και στοιχίζει €22,90.

Bρες το εδώ

7Highlighter brush

Δώσε λάμψη στο μακιγιάζ σου και φώτισε το στα σωστά σημεία για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου!

Βάλε highlighter στο κόκαλο πάνω από τα ζυγωματικά σου, στην άκρια της μύτης σου, λίγο πάνω από τα χείλη σου, και στο εσωτερικό των ματιών.

Με το συγκεκριμένο πινέλο θα είσαι σίγουρη ότι εφάρμοσες ακριβώς όσο highlighter χρειαζόταν το μακιγιάζ σου! Στοιχίζει μόλις €22.

Βρες το εδώ

Εσύ ακόμα να τα παραγγείλεις;

Το να παρακολουθώ τον χώρο της μόδας και να εκφραζώ την άποψη μου για αυτόν, ηταν ένας απο τους λόγους που παράλληλα με τις σπουδές μου στην Λογιστική επέλεξα να γίνω μέλος του trends.com.