Βρίσκομαι στο mood των καρναβαλιών αφού έφτασε το Σαββατοκύριακο του καρναβαλιού. Αυτή την περίοδο επιβάλλεται να ξανά νιώσεις και πάλι παιδί!

Ξέρω ότι θέλεις να κάνεις μια διαφορετική εμφάνιση και ότι θέλεις να δημιουργήσεις κάτι πρωτότυπο! Αν δυσκολεύεσαι να βρεις ολοκληρωμένη στολή, τότε παίξε με το μακιγιάζ σου! Υπάρχουν πολύ ωραίες και πρωτότυπες ιδέες για να κάνεις στο μακιγιάζ σου και να εντυπωσιάσεις στο φετινό καρναβάλι!

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι φαντασία και δημιουργικότητα. Βάλε τα δυνατά σου και κάνε ένα διαφορετικό makeup για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Δες τα εδώ:

1Joker

Pinterest

2Flower Princess 

Pinterest

3Τράπουλα

Pinterest

4Harley Quinn

5Animal makeup  

Pinterest

6Pop art makeup

Pinterest

7Κλεοπάτρα 

Pinterest

8Zορό 

Ανυπομονώ να δω το μακιγιάζ που θα κάνεις! 

See yaa

xxx


Διάβασε επίσης: Διατηρήστε το μακιγιάζ των ματιών σας όλη μέρα!

Τρελή και αλλοπαρμένη. Γεμάτη ενεργεία και χαρά για την ζωή της οποίας απολαμβάνω κάθε στιγμή. Ανήσυχη και δημιουργική σπάνια θα με βρεις μίζερη σε μια γωνία του καναπέ. Βρίσκω έμπνευση στην τέχνη, τη φύση, το φαγητό, τον πολιτισμό, στους ανθρώπους, τη μουσική και γενικά σε κάθε πτυχή της ζωής. Για μένα η μόδα είναι ένας συνδυασμός όλων αυτών και αυτό προσπαθώ να αποτυπώνω κάθε φορά και να το μεταφέρω στους αναγνώστες μου. Πιστεύω στην μοναδικότητα και διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου. Άλλωστε αυτά τα στοιχεία είναι αυτά που κάνουν τον καθένα μας αυθεντικό και έτοιμο να υιοθετήσει ναι μεν τις νέες τάσεις μόδας ή ζωής αλλά στο σημείο που δεν θα αλλοιώσουν την ταυτότητα του. Ασπάζομαι λοιπόν τα λόγια του αγαπημένου μου Alexander McQueen που είπε πως "Η μόδα θα έπρεπε να είναι ένα είδος απόδρασης και όχι ένα είδος φυλακής". Έχω μάθει να γελάω πολύ, να νιώθω πολύ και να γουστάρω πολύ. Έχω ισχυρή διαίσθηση, χαρακτηριστική μνήμη και ιδιαίτερο σύνδεσμο με τους ανθρώπους που αγαπώ! Σιχαίνομαι το ψέμα και την αχαριστία. Τα πρωινά πριν μου μιλήσεις για το καλό σου πρώτα φέρε μου ένα καφέ και τα βράδια διάβασε μου ένα παραμύθι . Αδυναμία μου η θάλασσα τα άσπρα τριαντάφυλλα και η καλή μουσική. Θα με βρεις συχνά να το παίζω τραγουδίστρια όμως ευτυχώς για όλους εσάς δεν είμαι! E λοιπόν αυτή είμαι εγώ!