fbpx

Αυτό είναι το πιο απροσδόκητα fashionable item που μπορεί να έχει κάποιος!

by Trends Team

Η «ταπεινή» οδοντόβουρτσα, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, έχει εξελιχτεί πολύ από το 1857, οπόταν και καταχωρήθηκε η πρώτη patented updated εκδοχή της. Σήμερα, χρόνια μετά, η αγορά διαθέτει εκδόσεις που περιστρέφονται, στριφογυρίζουν, δονούνται, αλλά και εκδόσεις που είναι σε χρώμα rose gold και matt black, οι οποίες διατηρούν τα δόντια σου υγιή αλλά φαίνονται παράλληλα κομψές και fashionable στο μπάνιο σου, σε ένα νεσεσέρ, ή… μια τσάντα.  

Και όσον αφορά την αποτελεσματικότητα της οδοντόβουρτσας με τεχνολογία sonic, η γλώσσα που χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές μπορεί να είναι για πολλούς λίγο δυσνόητη – από micro-vibrations σε sonic pulses. Αυτό όμως που πραγματικά είναι σημαντικό είναι το πόσο καθαρά αισθάνεστε τα δόντια σας μετά από κάθε βούρτσισμα, καθώς και το πως βελτιώνονται οι καλές συνήθειες στοματικής σας υγιεινής με την πάροδο του χρόνου. 

Αλλά ακόμη και μετά από δεκαετίες καινοτομίας της στοματικής φροντίδας, λίγες μάρκες έχουν καταφέρει και τα δύο: κομψό σχεδιασμό και αποτελεσματική στοματική υγιεινή. Και επειδή εμάς είναι η δουλειά μας – κυριολεκτικά – να εντοπίζουμε τα πιο fashionable, αλλά και αποτελεσματικά προϊόντα ομορφιάς (τί πιο όμορφο από ένα λαμπερό χαμόγελο!), σήμερα θα εστιάσουμε στην πιο κομψή οδοντόβουρτσα της αγοράς, την νέα Sonisk Pulse.

SONISK PULSE T/Br Teal

Το να ενθουσιαστείτε πολύ με μια νέα οδοντόβουρτσα είναι ένα από εκείνα τα μικρά πράγματα που δεν φανταζόσασταν ποτέ ότι θα συμβεί μέχρι να τη φωτογραφίσεις και να την μοιραστείς με τους διαδικτυακούς σου φίλους με caption: «Όταν η σκανδιναβική φιλοσοφία συναντά την τεχνολογία!».

Υπάρχουν πολλά να αγαπήσετε σε αυτή την οδοντόβουρτσα, ξεκινώντας από το γεγονός ότι είναι μοντέρνα, ελαφριά, φορητή και τόσο κομψή. Αυτό μεταφράζεται ως ένα πραγματικά κομψό handbag accessory που δεν πρέπει να λείπει από καμία τσάντα. 

SONISK PULSE T/Br

Είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον ο τρόπος που συνδυάζει τη λειτουργικότητα μιας χειροκίνητης (manual) οδοντόβουρτσας με την Sonic τεχνολογία δημιουργώντας κάτι εντελώς πρωτοποριακό. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές συσκευές με παλμούς, με την Sonisk Pulse, ο χρήστης εφαρμόζει τον τρόπο βουρτσίσματος μιας χειροκίνητης οδοντόβουρτσας που όλοι έχουμε συνηθίσει, απολαμβάνοντας παράλληλα, τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας παλμών, με 31.000 παλμούς ανά λεπτό, αλλά και τις αντιμικροβιακές ίνες DuPont ™ Tynex®, που υπόσχονται να καθαρίσουν ακόμη και τις πιο δυσπρόσιτες επιφάνειες. Παράλληλα η αντιμικροβιακή τεχνολογία προστατεύει τις ίνες και προλαμβάνει τη φθορά από μικροβιακή ανάπτυξη, ενώ το sleek καπάκι της διατηρεί την κεφαλή της οδοντόβουρτσάς σας απαλλαγμένη από μικρόβια. 

Το γεγονός ότι κάθε κεφαλή βούρτσας διαρκεί έως και έξι εβδομάδες πριν χρειαστεί αντικατάσταση είναι άλλο ένα πλεονέκτημα. Με όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή μου, δεν έχω χρόνο να υποθέσω πότε είναι η σωστή στιγμή να αλλάξω οδοντόβουρτσα.   

Και τέλος, ο ειδικός, αδιάβροχος σχεδιασμός της προστατεύει την εσωτερική της λειτουργία και η ζωή της μπαταρίας μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 90 μέρες βουρτσίσματος. 

Και το καλύτερο; Μπορείς ακόμα και να προσαρμόσεις την μοναδική αυτή οδοντόβουρτσα στη δική σου προσωπική αισθητική, επιλέγοντας ανάμεσα σε 8 διαφορετικούς χρωματισμούς: dusty pink, rose gold, matt black, brilliant blue, steal blue, pure white, silver και teal. Αποχρώσεις που, σε συνδυασμό με την κομψό σχεδιασμό της νέας Sonisk Pulse, μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο fashionable καταναλωτή. 

Σημεία πώλησης Online στο EvZeen.com & σε επιλεγμένα φαρμακεία.