Ξέρεις πότε ανέβηκε το πρώτο βίντεο για μακιγιάζ στο YouTube; Πριν ακριβώς 12 χρόνια δημιουργήθηκε το πρώτο makeup tutorial από την Adrienne K. Nelson!

Το βίντεο αυτό ανέβηκε ένα χρόνο μετά τη δημιουργία του YouTube, δηλαδή το 2006! Βέβαια το συγκεκριμένο tutorial είναι πολύ διαφορετικό από τα βίντεο που είμαστε συνηθισμένοι να βλέπουμε σήμερα! Χρησιμοποιεί ελάχιστα προϊόντα και κάποια από αυτά με τον λάθος τρόπο!

Δες πιο κάτω το βίντεο:

Το βίντεο δεν το ανακαλύψαμε μόνοι μας, αλλά ο James Charles. Σε πρόσφατο του βίντεο ακολούθησε κατά γράμμα τα βήματα της Adrienne για να πετύχει το ίδιο look μαζί της!

Το πιο περίεργο σε αυτό το βίντεο είναι ότι βάζει foundation μόνο στο σημείο “Τ” και μετά βάζει πούδρα παντού; Πώς πού και γιατί; Αυτό ούτε εμείς το καταλάβαμε! Πάντως αξίζει να του ρίξεις μια ματιά!

Εσύ ακολουθείς makeup tutorials για να κάνεις το μακιγιάζ σου; 

Δες επίσης: 5+1 highlighters που θα απογειώσουν το makeup look σου!

Είμαι μια παθιασμένη fashion blogger και μου αρέσει να ασχολούμαι με τον κόσμο της μόδας ο οποίος είναι εντελώς άσχετος με τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές μου! Αν και πίστευα ότι κάποτε θα εξασκούσα το επάγγελμά μου σαν δασκάλα, πλέον φαντάζομαι πολύ διαφορετικά τον εαυτό μου: ανάμεσα στα περιοδικά μόδας και τα chiffon, συνεχίζοντας να κάνω με πολύ περισσότερη αφοσίωση αυτό που κάνω και σήμερα!