fbpx

CP Herbal Skin Care: Η Κύπρια που έγινε viral για τα βιολογικά προϊόντα που φτιάχνει!

by Trends Team

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να αποκτήσουμε την τέλεια επιδερμίδα! Γι’ αυτό και όταν βλέπουμε ένα νέο προϊόν πάντα θέλουμε κι εμείς να το δοκιμάσουμε!

Αυτό έγινε και στη δική μου περίπτωση! Έβλεπα αρκετά stories στο Instagram το τελευταίο διάστημα, και είχα παρατηρήσει πόσες γυναίκες που ακολουθώ, πρότειναν τα προϊόντα CP Herbal Skin Care!

Και όσες είχαν δοκιμάσει τα συγκεκριμένα προϊόντα, έλεγαν πόσο άλλαξε το δέρμα τους, πόσο μεγάλωσαν οι βλεφαρίδες του, πόσο μάκρυναν τα μαλλιά τους και όχι μόνο!

Έτσι κι εγώ αποφάσισα να δοκιμάσω τα προϊόντα που έβλεπα παντού τόσο καιρό! Και η αλήθεια είναι ότι με ενθουσίασαν πάρα πολύ!

Ποιο είναι όμως το μυστικό της επιτυχίας των προϊόντων και πόσο εύκολο ή δύσκολο ήταν να ξεκινήσει η Χρυσταλλένα Πουλλή, η ιδιοκτήτρια του CP Herbal Skin Care, τη δική της σειρά με προϊόντα; 

Δες όλα όσα μας είπε πιο κάτω: 

Θέλω να μας πεις λίγα λόγια για εσένα. Τι σπούδασες, με τι ασχολείσαι τώρα;

Έχω σπουδάσει βοτανολόγος στην Αγγλία και έχω ξεκινήσει μια επιχείρηση που ονομάζεται CP Herbal Skin Care.

Ασχολούμαστε με 100% φυτικά προϊόντα από βότανα για το σώμα και το πρόσωπο και τα μαλλιά και απευθυνόμαστε κυρίως σε ανθρώπους που αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για εμπλουτισμό, ανανέωση, αναζωογόνηση και αποκατάσταση της επιδερμίδας τους.

Πες μας λίγα λόγια για το CP Herbal Skin Care. Πώς προέκυψε αυτή η ιδέα του να δημιουργήσεις μια σειρά skin care προϊόντων; Και πόσο εύκολο ή δύσκολο ήταν να ξεκινήσεις κάτι δικό σου στην Κύπρο;

Η ιδέα του να δημιουργήσω μια σειρά skin care προϊόντων προέκυψε από όταν τέλειωσα τις σπουδές μου ως βοτανολόγος στο Λονδίνο, και συγκεκριμένα όταν πήγα να δουλέψω σε κάποιες κλινικές στην Αγγλία.

Παρατήρησα έντονα πως οι περισσότεροι ασθενείς στις κλινικές αναζητούσαν εναλλακτικές μεθόδους για να λύσουν κάποια από τα προβλήματα τους. Άρχισα να δημιουργώ τις δικές μου συνταγές για τους τότε συνάδελφους μου, ζητώντας πάντοτε την δική τους επαγγελματική άποψη.

Μεταγενέστερα, η θετική ανταπόκριση που είχα εισπράξει από τους συνάδελφους μου, αλλά και η παρότρυνση των ανθρώπων μου, με βοήθησε να πάρω την απόφαση να επενδύσω όλο μου τον χρόνο, την αφοσίωση και την αγάπη σε αυτό που είχα αρχίσει.

Κατέληξα να φτιάχνω διάφορα προϊόντα, τόσο για το πρόσωπο, όσο και για το σώμα, αρχικά για τις ανάγκες των οικογενειών μας και των φίλων μας και να που είμαστε εδώ τώρα.

Ήταν και είναι, πάρα πολύ δύσκολο, που έχουμε ξεκινήσει κάτι τέτοιο στην Κύπρο, κυρίως γιατί δεν υπάρχει μεγάλο κοινό στο οποίο ανταποκρινόμαστε.

Βασικά το κοινό μας, αποτελείται από άτομα που τους αρέσει να μελετούν και να ενημερώνονται συνεχώς, θέλουν καινοτομία, θέλουν να κατανοήσουν την επιστήμη πίσω από τις αξιώσεις ενός προϊόντος.

Η πρόκληση εδώ, είναι πως έχουμε την ευθηνή να εκπαιδεύσουμε, να επικοινωνήσουμε τα προϊόντα με ακρίβεια και να μοιραστούμε όσο πιο καλά γίνεται, την τεχνογνωσία και την φιλοσοφία πίσω από κάθε μίγμα.

Μας αρέσουν οι προκλήσεις, θέλουμε να καινοτομούμε και είμαστε διατεθειμένοι να δοκιμάσουμε καινούργιες προσεγγίσεις.

Ένας άνθρωπος ο οποίος τολμά να κάνει καινούργιες ερωτήσεις, είναι έτοιμος να ακούσει και καινούργιες απαντήσεις, οι οποίες είναι και συνήθως διαφορετικές από την δική του αντίληψη.

Ποια προϊόντα έχει μέχρι στιγμής το CP Herbal Skin Care και ποιο θα έλεγες ότι είναι το best seller προϊόν σου, αυτό που σου ζητούν περισσότερο;

Τα προϊόντα μας μέχρι στιγμής διαχωρίζονται κυρίως σε 3 σειρές προϊόντων. Η πρώτη μας σειρά ονομάζεται Miracle, η οποία αποτελείται από τον ορό ο οποίος είναι και το best seller προϊόν μας, την κρεμά προσώπου και τo spray.

Χρησιμοποιείται συνήθως από νεαρές γυναίκες για σκοπούς ενυδάτωσης, ελαστικότητας και απαλότητας αφού αποτελείται από αταπτογόνα βότανα τα οποία προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.

Η δεύτερη μας σειρά ονομάζεται Glow, με κύριο συστατικό το δυσεύρετο άγριο τριαντάφυλλο, και αποτελείται από ορό, κρεμά προσώπου, spray και χρησιμοποιείται συνήθως από γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας για σκοπούς αναζωογόνησης και αποκατάστασης του δέρματος, λάμψης, ενυδάτωσης και σύσφιξης.

Η τρίτη μας σειρά ονομάζεται For him, η οποία αποτελείται από ορό και κρεμά προσώπου και χρησιμοποιείται συνήθως από άνδρες για σκοπούς υψηλής απόδοσης και μακράς διαρκείας με υψηλή κάλυψη, με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και μέταλλα για αποκατάσταση του δέρματος.

Επίσης για καθημερινή χρήση, υπάρχει το Hydrosol που είναι spray από απόσταξη λουλουδιών για το πρόσωπο και lift spray για το σώμα για ελαστικότητα και ενδυνάμωση του δέρματος.

Επιπλέον, έχουμε Mascara για επιμήκυνση, ενίσχυση και ενδυνάμωση των βλεφαρίδων και των φρυδιών. Ενώ υπάρχει και το Hair oil elixir για ανάπτυξη, ανανέωση και επισκευή των μαλλιών και Ointment για μαλάκωμα των πιο σκληρών επιφανειών του σώματος και εξισορρόπηση της λιπαρότητας του δέρματος.

Πώς επιλέγεις τα βότανα που θα χρησιμοποιήσεις για τη δημιουργία του κάθε προϊόντος; Και πώς ξέρεις ποιος συνδυασμός βοτάνων είναι ο ιδανικός για κάθε τύπο επιδερμίδας;

Αρχικά να επισημάνω ξανά πως έχω σπουδάσει βοτανολογία. Tα βότανα που θα χρησιμοποιήσω για την δημιουργία του κάθε προϊόντος βασίζονται στα όσα έμαθα στη σπουδή μου και στη διαρκούς μελέτη και εκπαίδευσή μου σχετικά με το τι συμβαίνει γενικότερα στον κόσμο της βοτανολογίας, και ειδικότερα στον κόσμο των φυτικών καλλυντικών.

Ένας βοτανολόγος οφείλει να ενημερώνεται διαρκώς για τις εξελίξεις από έγκυρες πήγες όπως καινούργιες επιστημονικές και ακαδημαϊκές έρευνες.

Επίσης, πρέπει να ξέρει από ποικιλίες βοτάνων έτσι ώστε να μπορέσει να βρει τους καλυτέρους προμηθευτές στην ερευνά αγοράς του, αφού θα έχει πρώτα ξεχωρίσει τις πιο ποιοτικές ποικιλίες βοτάνων οι οποίες θα αντιδράσουν ανάλογα σε κάθε τύπο δέρματος.

Yπάρχουν κανόνες στη βοτανολογία και φωτοχημεία που δεν μπορούν να υπερβαίνονται, γι’ αυτό και πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη και με πολλή ακρίβεια, για την κάθε συνταγή ξεχωριστά.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να εγκωμιάσουμε χιλιάδες άλλους βοτανολόγους από όλο τον κόσμο, που στάθηκαν πολύ πριν από εμένα, σε εάν τεράστιο ιστορικό υπόβαθρο, για να στέκομαι εγώ τυχερή και με ένα πάτημα ενός κουμπιού, να γνωρίζω την πορεία και τους κανόνες τους, τον πολιτισμό και την κουλτούρα τους.

Βλέπουμε που ανεβάζεις συχνά τα stories σου, το feedback που παίρνεις από όσους δοκίμασαν τα προϊόντα. Πώς νιώθεις για όλα αυτά τα καλά λόγια που σου στέλνουν;

Το feedback είναι ένας από τους ισχυρούς μας οδηγούς ειδικά στην παραγωγή καινούργιων προϊόντων. Προσπαθούμε να διαβάζουμε κάθε ανάρτηση και να επιβλέπουμε την εξέλιξη των φίλων μας όσο πιο υπεύθυνα γίνεται.

Προσωπικά, νιώθω ότι οι κόποι μας ανταμείβονται όταν βλέπουμε την ευχαρίστηση στα πρόσωπα φίλων μας, αλλά και έντονο ενθουσιασμό όσον αφορά την αμεσότητα της επίδρασης των προϊόντων μας.

Οι πελάτες μας είναι πρώτα φίλοι μας, και χαιρόμαστε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την εξέλιξη και την υγειά μας.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω και την ομάδα μου, διότι έχουμε όλοι μας επενδύσει όλο το χρόνο μας σε αυτό που κάνουμε, με αποτέλεσμα να θυσιάζουμε πολλές απλές καθημερινές στιγμές για τους στόχους και το όραμα μας.

Ευχαριστούμε και τους φίλους μας που μας προτιμούν, και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Αλώστε, ποιος ο λόγος να ξεκινήσεις να κάνεις κάτι, αν δεν καταθέτεις όλο σου το είναι σε αυτό; Η μάλλον πώς θα πέτυχεις σε αυτό που κάνεις, αν δεν αφιερώνεις όλο σου το είναι σε αυτό;

Πόσο σε βοήθησε η διαφήμιση και πιο συγκεκριμένα τα social media στο να αναπτυχθεί το brand CP Herbal Skin Care;

Γενικότερα είτε μας αρέσει η όχι, ζούμε στην εποχή των social media και είναι ομολογούμενως ένα πολύ ισχυρό εργαλείο, το όποιο αν δεν χρησιμοποιηθεί σωστά, με πολλή προσοχή και δημοσιά υπευθυνότητα, μπορεί να δουλέψει εις βάρος του χρήστη.

Προσωπικά, πιστεύω πως θα μπορούσαμε να κάνουμε πιο καλή διαφήμιση και να αρπάξουμε πιο πολλές ευκαιρίες. Από την μία, έχουμε ακόμα πολλή δουλειά σχετικά με την οργάνωση των social media.

Παραδείγματος χάρη, πρέπει επειγόντως να ετοιμάσουμε επαγγελματικές φωτογραφίσεις των προϊόντων, έτσι ώστε να μην αδικούμε φωτογραφικά την ποιότητα των προϊόντων μας. Από την άλλη όμως, ο πιο σημαντικός μας στόχος και σκοπός μας, είναι να επικεντρωθούμε πρώτα στην ποιότητα των προϊόντων, και μετά στην διαφήμιση.

Έχουμε αντίληψη για τις συνταγές των προϊόντων και πιστεύουμε πως ένα ποιοτικό προϊόν θα ταξιδέψει από στόμα σε στόμα γι’ αυτό επενδύουμε στην δύναμη του word of mouth.

Έχουμε την επίγνωση, πως δεν ξέρουμε τι ακριβώς βοήθησε το brand στα social media για να αναπτυχθεί, πέραν της σταθερής ποιότητας των υλικών για τις συνταγές των προϊόντων.

Δεν μπορούμε όμως, να αγνοήσουμε και το γεγονός πως ο κόσμος αγάπησε τα προϊόντα, κυρίως δοκιμάζοντάς τα. Και στο τέλος ο ένας χρήστης έφερε τον άλλο.

Πώς απαντάς στις φήμες ότι ένα βιολογικό προϊόν δεν κάνει την ίδια δουλειά με ένα άλλο προϊόν που δεν έχει μέσα τόσα χημικά συστατικά;

Όλοι οι χρήστες συμβουλεύονται να χρησιμοποιήσουν tester πριν χρησιμοποιήσουν όλων των ειδών τα προϊόντα και γιατί όχι, να ζητήσουν την βοήθεια από τους δερματολόγους τους, αλλά και εναλλακτικές προσεγγίσεις για να λύσουν τους προβληματισμούς τους.

Η εναλλακτική προσέγγιση με μίγματα από βότανα και έλαια, δημιουργήθηκε επί αρχαιοτάτων χρονών και κάθε κουλτούρα έχει αφήσει το δικό της στίγμα.

Το κάθε μίγμα που προέρχεται από 100% φυσικούς πόρους οι οποίοι θεωρούνται όπλα για ευεξία, ευημερία, ευφορία σε όλα τα επίπεδα.

Εμείς ξέρουμε πως ένα βότανο έχει αποκλειστικές ιδιότητες και είναι μοναδικό σε υφή, μυρωδιά και όψη. Το κάθε βότανο θα επηρεάσει διαφορετικά ενα φυτικό μίγμα το οποίο θα προσαρμοστεί στο δέρμα αναλόγως με την ισομετρία των συστατικών του.

Επίσης ξέρουμε όμως, πως ένα χημικό στοιχείο αντιδρά με ένα άλλο καταλήγοντας σε σοκαρίστικη επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό.

Τα προϊόντα που έχουν συντηρητικά, χημικά και αλλά τόσα σύνθετα που δεν μπορεί να αναγνωρίσει ο μέσος καταναλωτής, είναι μεταφρασμένα ως γρηγορότερα και ίσως φτηνότερα.

Πιστεύω πως πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις σε όλους τους κανόνες. Ο κάθε άνθρωπος καλείται να δοκιμάσει από μονός του, έτσι ώστε να καταλάβει τι λειτουργεί καλυτέρα για τον εαυτό του και τι όχι.

Τι νέο να περιμένουμε από το CP Herbalist Skin Care για φέτος; Έχεις σκεφτεί ποτέ την ιδέα να προχωρήσεις και στη δημιουργία καλλυντικών;

Από το CP Herbal Skin Care θα δείτε το δεύτερο λαδάκι για μαλλιά το οποίο μόλις κυκλοφόρησε. Το λαδάκι είναι υπεύθυνο για λαμπερά μαλλιά, πλούσιο σε φυτική βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά μέταλλα με όλα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για εξτρά ενυδάτωση και λάμψη, επισκευή, επιμήκυνση και ανανέωση μαλλιών.

Η αλήθεια είναι, πως έχουμε διάφορες σκέψεις σχετικά με την δημιουργία καλλυντικών, όμως ο στόχος μας την δεδομένη στιγμή είναι πολύ διαφορετικός και αυτός είναι να υπερβαίνουμε συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων μας.

Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε την Χρυσταλλένα, για την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που μας έδωσε και να της ευχηθούμε το CP Herbal Skin Care να έχει πάντα επιτυχίες!

Εσύ τι λες θα δοκιμάσεις τα προϊόντα CP Herbal Skin Care;