Δεν είναι μυστικό ότι τα παστέλ χρώματα ήταν και θα είναι ένα από τα αγαπημένα trend! Υπάρχει ένα παστέλ χρώμα που είναι το επίκεντρο το τελευταίο διάστημα, και αυτό δεν είναι άλλο από το ροδακινί χρώμα!

Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι πολύ κολακευτική σε όλες τις γυναίκες, και ιδιαίτερα στις μελαχρινές!

Έχω λοιπόν δημιουργήσει ένα πολύ εύκολο και γρήγορο ανοιξιάτικο μακιγιάζ ματιών, που σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου!

 Scroll down για το tutorial:

1Προϊόντα που χρησιμοποίησα

Το peach είναι μια απόχρωση που μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε περισσότερες από μια περιοχές στο πρόσωπο.

Μπορείς να την βάλεις στα μάγουλα για να δώσεις μια φυσική ζωντάνια, όπως έκανα και εγώ. Στα χείλη, για ένα πιο φυσικό look, και τέλος στα μάτιαΓια το μακιγιάζ αυτό χρησιμοποίησα την παλέτα 35Ο από τα Morphe, η οποία έχει αρκετές τέτοιες αποχρώσεις.

2Κινητό βλέφαρο  

Σαν πρώτο βήμα έχω βάλει στην μπανάνα του ματιού, μια ανοιχτή απόχρωση του πορτοκαλιού. Στην συνέχεια έχω βάλει ένα πιο σκούρο peach χρώμα σε όλο το κινητό βλέφαρο και το blend-άρα μέχρι πάνω (με το blending brush 6SS από Inglot), για να δεθούν μεταξύ τους, οι δυο αποχρώσεις.

3Εξωτερικό του ματιού

Στην συνέχεια με ένα πιο μικρό blending πινέλο, όπως αυτό που χρησιμοποιώ (80HP από τα Inglot) έχω βάλει μια πιο σκούρα απόχρωση στην εξωτερική γωνία του ματιού για να δώσω βάθος στο μάτι. Μπορείτε να βάλετε μια πιο καφέ απόχρωση ή μια τολμηρή επιλογή είναι να επιλέξετε ένα πιο κoκκινο-ρόζ χρώμα όπως έκανα και εγώ!

4Μολύβι και μάσκαρα

Στην κάτω γραμμή της βλεφαρίδας έχω περάσει πάλι την πιο ανοιχτή απόχρωση του peach και μετά πρόσθεσα ένα μαύρο μολύβι, και το έκανα smudge. Για να μπορείτε πιο εύκολα να το κάνετε smudge, επιλέξετε ένα μαλακό μολύβιΣτην συνέχεια προσθεσα το eyeliner και μετά έβαλα μπόλικη μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.

5Χείλη

Στα χείλη έχω βάλει το περίγραμμα χειλιών Peachy Keen (από Gerard Cosmetics) και από πάνω το long stay liquid lipstick 11 από την Golden Rose.

Αυτά απο εμένα σήμερα!  

Άφησε τα σχόλιά σου αν θέλεις να δειςκαι άλλα tutorials!

Φιλιά πολλά!

 


Διαβάστε επίσης: Ακολούθησε τα trends της σεζόν και
κάνε έντονα τα μάτια σου! (βίντεο)

If you enjoy writing articles, taking pictures, covering events, contact us and you can become the next SpotLighter!