Τα πυκνά και περιποιημένα φρύδια τα τελευταία χρόνια είναι πολύ στη μόδα ενώ δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει τα φρύδια της να είναι στην εντέλεια! Τα πυκνά και επιμελώς ατημέλητα φρύδια μπορούν να αναδείξουν το μακιγιάζ σου και να τονίσουν το βλέμμα σου, όπως επίσης και να σε κάνουν να δείχνεις πολύ νεότερη.

Οι ειδικοί στο μακιγιάζ, χαρακτηρίζουν τα φρύδια ως τον καμβά του προσώπου μας γι’ αυτό και συμβουλεύουν πάντα να τα έχουμε όσο πιο φυσικά και απείραχτα γίνεται ώστε να μην παραμορφώνεται το σχήμα τους.

Στο σημερινό άρθρο ωστόσο, θα μάθουμε τι σημαίνουν τα πυκνά φρύδια για τον χαρακτήρα μας!

Δες πιο κάτω: 

instagram.com: caradelevingne

Σύμφωνα με έρευνα η οποία δημοσιεύτηκε στο Journal of Personality, τα φρύδια μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για τον ψυχικό κόσμο ενός ανθρώπου και σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και το χαρακτηριστικό του… ναρκισσισμού!

instagram.com: thehungryorchid

Όπως δείχνουν τα αποτελέσματα της έρευνας, τα πυκνά φρύδια είναι συνώνυμο με τον ναρκισσισμό και πιο συγκεκριμένα, τα άτομα αυτά χαρακτηρίζονται από φανταχτερή, διεκδικητική και κυριαρχική προσωπικότητα.

instagram.com: karenwazenb

Αν αναρωτιέσαι όμως πως συνδέονται τα φρύδια με τον ναρκισσισμό, σύμφωνα με τους ειδικούς η εξήγηση είναι πως αυτό προκύπτει από την επιθυμία μερικών ατόμων να είναι αισθητικά μοναδικοί και ξεχωριστοί και αυτό το πετυχαίνουν μέσα απ’ τη σχολαστικότητα και τα “τέλεια” φρύδια τους.

Τα πυκνά φρύδια λοιπόν, μπορεί να σε βοηθήσουν να διακρίνεις έναν νάρκισσο!

Εσύ συμφωνείς με τις έρευνες
ή θεωρείς ότι είναι υπερβολικά αυτά που λένε;

Δες επίσης: Το μοντέλο από την Κύπρο που έγινε γνωστό για τα ενωμένα φρύδια της!

Ονομάζομαι Άντρη Λάμπρου, έχω σπουδάσει Δημοσιογραφία και ΜΜΕ και ασχολούμαι επαγγελματικά με τον τομέα εδώ και τρία χρόνια. Έχω «ειδικότητα» στα θέματα που αφορούν την showbiz και αγαπώ να γράφω για τη μόδα, την ομορφιά και οτιδήποτε αφορά τις γυναίκες! Αυτή την περίοδο μπορείτε να με διαβάζετε από εδώ και από το vantagemag.com! Θα χαρώ πολύ να έρθετε σε επαφή μαζί μου μέσω των social media για σχόλια, ιδέες και ό,τι άλλο θέλετε!