Η τάση την οποία προτάσσουν στα χείλη οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας για άνοιξη/καλοκαίρι 2017 (βλ. Fendi, DKNY, Mary Katrantzou) είναι τα λαμπερά, juicy και glossy χείλη!

Αν εφαρμόσεις σωστά το κραγιόν σου μπορείς να έχεις ένα σταθερό και παράλληλα δροσερό αποτέλεσμα με μια αίσθηση υγρασίας. Αυτό είναι το ιδανικό αποτέλεσμα για τώρα που αλλάζει ο καιρός και η ψυχολογία σου!

Δες πώς να πετύχεις την τάση:

1Scrub και ενυδατική χειλιών

beautystylo.com

Ως πρώτο βήμα, καλό θα ήταν, να κάνεις ένα scrub χειλιών, ώστε να προετοιμαστεί η περιοχή. Αν δεν έχεις scrub μπορείς να ανακατέψεις λίγο ελαιόλαδο με ζάχαρη και να το βάλεις στα χείλη σου. Έπειτα, εφάρμοσε μια ενυδατική κρέμα χειλιών ή ένα lip balm, ώστε να μαλακώσουν τα χείλη.

2Χρησιμοποίησε πούδρα και μολύβι χειλιών

elsao.wordpress.com

Για περισσότερη διάρκεια εφάρμοσε μία στρώση πούδρας. Χρησιμοποίησε ένα μολύβι χειλιών σε παρόμοια απόχρωση με το χρώμα του κραγιόν, σχεδίασε το περίγραμμα των χειλιών σου και γέμισέ προς τα μέσα!

3Βάλε gloss στο κέντρο των χειλιών

stylerange.com

Βάψε τα χείλη σου με το glossy κραγιόν σου. Μην το παρακάνεις με την ποσότητα! Για extra όγκο τοποθέτησε περισσότερο γυαλιστερό προϊόν στο κέντρο των χειλιών.

4Μετάτρεψε το matte κραγιόν σου σε glossy

pinterest.com

Αν το κραγιόν που χρησιμοποίησες είναι matte τότε πέρασε από πάνω ένα διάφανο glossy προϊόν ή glitter σκιές για ένα λαμπερό αποτέλεσμα!

Τώρα τα χείλη σου είναι πιο ζουμερά και ογκώδη από ποτέ!

 


Διάβασε επίσης: Δες τα 5 χρώματα στα κραγιόν που είναι must
για τη φετινή άνοιξη!

Απόφοιτος Παιδαγωγικού Δημοτικής, στο πρώτο άκουσμα δεν υφίσταται κάποια σχέση ανάμεσα στο αντικείμενο μου και τη «μόδα». Όμως… πιστεύω και εγώ όπως τα παιδιά στη φαντασία, πιστεύω και εγώ όπως τα παιδιά στα χρώματα, πιστεύω και εγώ όπως τα παιδιά στη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου. Φαντασία, Χρώματα και Μοναδικότητα λοιπόν, αυτά είναι για μένα στοιχεία που δημιουργούν το προσωπικό στυλ του καθενός μας - αυτό που εκφράζει το είναι μας, αυτό που μας κάνει να νοιώθουμε όμορφα και άνετα στο δικό μας σώμα, αυτό που κατά έναν τρόπο αντιπροσωπεύει τον τρόπο σκέψης μας. Γιατί εν τέλει το καλύτερο outfit είναι η αυτοπεποίθηση!