Το Chanel No. 5 είναι το πιο δημοφιλές και  διαχρονικό άρωμα που υπάρχει. Ωστόσο το συγκεκριμένο άρωμα ταιριάζει καλύτερα σε ηλικίες άνω των 25 γι’ αυτό και ο αρωματοποιός Olivier Polge έφτιαξε την πέμπτή εκδοχή του κλασσικού Chanel No. 5. Και αυτό είναι το Chanel No. 5 leau.

Το δοκίμασα λοιπόν πριν από λίγες μέρες και πριν σου γράψω την κριτική μου πρέπει να σου αναφέρω ότι δύσκολα ενθουσιάζομαι με καινούρια αρώματα.

chanel-leau

 

Ποια η διάφορα του με το κλασσικό Chanel No. 5 ;

Ενώ είναι στο ίδιο κλασσικό μπουκαλάκι, η μυρωδιά του είναι πιο ελαφριά, λουλουδένια και φρέσκια γι’ αυτό και απευθύνεται πιο πολύ σε νεαρές ηλικίες. Το αν θα είναι τόσο επιτυχημένο όσο το Chanel No. 5 αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Πάντως το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι μυρίζει υπέροχα και πρέπει να το δοκιμάσεις.

Κάνε το δώρο σε μια φίλη σου ή στον εαυτό σου αυτά τα Χριστούγεννα!

 


Διάβασε επίσης: Tom Ford – Orchid Soleil EDP: Το δοκίμασα και σου το προτείνω!

Πεισματάρα, τελειομανής δημοσιογράφος που λατρεύει τη μόδα. Τελείωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στην Θεσσαλονίκη κι από ᾽κει έχω και τις ομορφότερες αναμνήσεις. Στο τρίτο έτος των σπουδών έφυγα για Erasmus στο Παρίσι-μεγάλη αγάπη και αυτή η πόλη- μόλις έφτασε το καλοκαίρι και τελείωσαν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, αποφάσισα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι βρισκόμουν στην πρωτεύουσα της μόδας και να παρακολουθήσω σεμινάρια για την Επικοινωνία Μόδας, στο Ινστιτούτο μόδας του Παρισιού. Και ενώ ορκιζόμουν ότι θα ξανά γυρνούσα στο Παρίσι για μεταπτυχιακό, όταν έγινα δεκτή στο London College of Fashion στο κλάδο Δημοσιογραφία Μόδας, πέταξα από τη χαρά μου, μάζεψα τα πράγματά μου και να᾽ μαι τώρα στο Λονδίνο.