Πόσες φορές είχες βάψει τα νύχια σου, αλλά μέχρι να στεγνώσει το χρώμα χαλούσαν γιατί κατά λάθος ακουμπούσες από εδώ και από εκεί; Είμαι σίγουρη σου έτυχε πολλές φορές!

Υπάρχει λοιπόν ένα προϊόν στην αγορά που μπορεί να σου λύσει το πρόβλημα! Το μανικιούρ της Rimmel London το οποίο έχει την εκπληκτική ιδιότητα να στεγνώνει σε χρόνο ρεκόρ: σε μόλις 60 δευτερόλεπτα!

Αυτό σημαίνει ότι αυτόματα μειώνεται και ο χρόνος που υπολόγιζες για να βάψεις τα νύχια σου μιας και δε θα χρειάζεται πλέον να βάφεις, να ξεβάφεις και να ξανά βάφεις όποιο νύχι σου χαλάει πριν στεγνώσει εντελώς το χρώμα.

rimmel_60_seconds10
Ε μη μου πεις ότι δε θα αντέξεις για 60 δευτερόλεπτα,
να μην ακουμπήσεις τα χέρια σου κάπου!

 


Διάβασε επίσης: Τα 3 μεγαλύτερα trends για τα νύχια φέτος το φθινόπωρο!

Πεισματάρα, τελειομανής δημοσιογράφος που λατρεύει τη μόδα. Τελείωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στην Θεσσαλονίκη κι από ᾽κει έχω και τις ομορφότερες αναμνήσεις. Στο τρίτο έτος των σπουδών έφυγα για Erasmus στο Παρίσι-μεγάλη αγάπη και αυτή η πόλη- μόλις έφτασε το καλοκαίρι και τελείωσαν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, αποφάσισα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι βρισκόμουν στην πρωτεύουσα της μόδας και να παρακολουθήσω σεμινάρια για την Επικοινωνία Μόδας, στο Ινστιτούτο μόδας του Παρισιού. Και ενώ ορκιζόμουν ότι θα ξανά γυρνούσα στο Παρίσι για μεταπτυχιακό, όταν έγινα δεκτή στο London College of Fashion στο κλάδο Δημοσιογραφία Μόδας, πέταξα από τη χαρά μου, μάζεψα τα πράγματά μου και να᾽ μαι τώρα στο Λονδίνο.