Κάνοντας scroll down στο Instagram, θα δεις ότι όλο και περισσότερα κορίτσια, επιλέγουν αυτό το makeup trend για να κάνουν στα μάτια τους!

Συγκεκριμένα, δεν εφαρμόζουν τη σκιά με τον γνωστό τρόπο που όλες γνωρίζουμε, πάνω στο κινητό βλέφαρο, αλλά στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Δες πιο κάτω:

Μια από τις πρωτοπόρους που έκανε γνωστό αυτό το trend, είναι η makeup artist Katie Jane Hughes, η οποία είχε κάνει τάση και το glass skin (την καθαρή γυαλιστερή επιδερμίδα) πέρσυ.

Instagram.com: @katiejanehughes
Instagram.com: @katiejanehughes

Είναι πανεύκολο να πετύχεις κι εσύ το trend των mermaid tears, αφού το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να απλώσεις μια σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού. Αυτό που ίσως σε “δυσκολέψει” είναι το χρώμα της σκιάς που πρέπει να διαλέξεις.

Instagram.com: @gigihadid
Instagram.com: @ash_kholm

Κάποια από τα χρώματα που είδαμε να χρησιμοποιούν και άλλες celebrities/makeup artists είναι τα neon colors που φωτίζουν περισσότερο τα μάτια, όπως επίσης και οι χρυσές-shimmering σκιές.

Instagram.com: @ashleygraham
byrdie.com/

Αν επιλέξεις να ακολουθήσεις κι εσύ αυτό το trend, τότε φρόντισε να κάνεις αρκετά απλό το υπόλοιπο μακιγιάζ σου, έτσι ώστε να υπάρχει ένα balance: Λαμπερή επιδερμίδα και nude ή καφέ χείλη είναι ο καλύτερος συνδυασμός!

Εσύ θα τολμήσεις να κάνεις αυτό το trend στα μάτια σου;

Δες επίσης: Αυτό είναι το προϊόν ομορφιάς αξίας €7 που θα σε σώσει κάθε φορά που φαίνεσαι κουρασμένη!

Είμαι μια παθιασμένη fashion blogger και μου αρέσει να ασχολούμαι με τον κόσμο της μόδας ο οποίος είναι εντελώς άσχετος με τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές μου! Αν και πίστευα ότι κάποτε θα εξασκούσα το επάγγελμά μου σαν δασκάλα, πλέον φαντάζομαι πολύ διαφορετικά τον εαυτό μου: ανάμεσα στα περιοδικά μόδας και τα chiffon, συνεχίζοντας να κάνω με πολύ περισσότερη αφοσίωση αυτό που κάνω και σήμερα!