Τα μάτια είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζει κάποιος στο πρόσωπο. Τα μάτια είναι το σημείο στο πρόσωπο που δίνω περισσότερη έμφαση όταν κάνω μακιγιάζ.

Μου αρέσει, γιατί μπορείς να παίξεις με διάφορες τεχνικές και χρωματισμούς για να πετύχεις το τέλειο look, αλλά και να τα κάνεις να φαίνονται μεγαλύτερα! Πολλά κορίτσια όμως βάζοντας λάθος το μακιγιάζ, κάνουν τα μάτια τους να φαίνονται πιο μικρά.

Δες εδώ για να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα:

1Μπεζ μολύβι


Αυτό που μπορείς να κάνεις για να δείχνουν τα μάτια σου μεγαλύτερα, είναι να εφαρμόσεις ένα μολύβι μπεζ απόχρωσης στο εσωτερικό του ματιού σου, κάνοντας τα να δείχνουν πολύ μεγαλύτερα αμέσως.

Η χρήση μαύρου μολυβιού στο εσωτερικό του ματιού από την άλλη, φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα, κάνοντας τα να δείχνουν πολύ μικρότερα, γι’ αυτό και καλό είναι να αποφεύγεται.

2Eyeliner


Άπλωσε το eyeliner σου με μια λεπτή γραμμή στο πάνω μέρος του ματιού σου και άφησε το κάτω μέρος τελείως άβαφο. Αυτό το trick θα δώσει αμέσως το εφέ μεγαλύτερων ματιών.

3Highlighter

Φώτισε την εσωτερική γωνία του ματιού σου με ένα highlighter ή με μια σκιά με γυαλάδες. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου μυστικά, αφού όχι μόνο θα κάνει τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα, αλλά ταυτόχρονα τα φωτίζει.

4Φρύδια


Φρόντισε να έχεις καθαρίσει τα φρύδια σου κι έτσι να φαίνεται το φυσικό τους σχήμα γιατί όταν υπάρχουν περιττές τρίχες κοντά στο μάτι, κάνουν τα μάτια να φαίνονται μικρότερα.

5Βλεφαρίδες

Άπλωσε μια στρώση μάσκαρας στις βλεφαρίδες σου, αφήνοντας την να στεγνώσει και απλώνοντας μια δεύτερη στρώση ξεκινώντας από την ρίζα, σπρώχνοντας τις προς τα πάνω. Αυτό θα ανεβάσει τα μάτια σου κάνοντας τα να δείχνουν πιο μεγάλα.

Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα, μην εφαρμόσεις μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες.

 

Δοκίμασε κι εσύ τα μυστικά που σου προτείνω
στο επόμενο μακιγιάζ σου!

 


Διάβασε επίσης: Το γρήγορο κόλπο για να φαίνονται πιο πυκνές
οι βλεφαρίδες σας!