Αν είσαι και εσύ beauty junkie και είσαι συνεχώς στο κυνηγητό για νέα προιόντα, πιο οικονομικά κάποιες φορές, τότε έχω να σου συγκρίνω δύο foundations διαφορετικών εταιριών!

Tα συγκεκριμένα foundation έχουν πάρα πολλές ομοιότητες, αλλά το ένα είναι πιο οικονομικό! Το studio fix fluid της ΜΑC, και το Colorstay foundation της REVLON!

Δες λοιπόν ποια είναι τα θετικά και αρνητικά των 2 αυτών foundation:

1Mac studio fix fluid foundation

Image result for studio fix fluid

Το foundation αυτό είναι κατάλληλο για λιπαρές, αλλά και μικτές επιδερμίδες μιας και σε κρατά matte αρκετές ώρες χωρίς να χρειάζεσαι να εφαρμόσεις ξανά πούδρα.

Έχει μια τεράστια ποικιλία από αποχρώσεις άρα κάθε γαυναίκα μπορεί να βρεί την απόχρωση που της ταιριάζει.

Η εφαρμογή του χρειάζεται λίγη περισσότερη προσπάθεια μιας και στεγνώνει γρήγορα και δεν έχεις πολλή ώρα για να το δουλέψεις. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει αντλία και χρειάζεται να την αγοράσεις ξεχωριστά.

2Revlon Colorstay Foundation

Aυτό το foundation υπάρχει σε δύο διαφορετικές φόρμουλες, μια για λιπαρές/μικτές επιδερμίδες και μια για ξηρές. Εγώ μιας και έχω δοκιμάσει μόνο αυτή για λιπαρές επιδερμίδες, και συγκρίνω δύο foundation παρόμοια, θα μιλήσω μόνο για αυτή.

Αυτό το foundation λοιπόν, έχει λίγη λιγότερη κάλυψη από αυτό της ΜΑC, αλλά είναι και αυτό αρκετά καλυπτικό. Έχει όμως λίγη περισσότερη διάρκεια από το studio fix fluid σε θέμα λιπαρότητας.

Οι αποχρώσεις της σειράς αυτής είναι λίγες έτσι είναι πιο δύσκολο να βρείς το χρώμα που σου ταιριάζει. To foundation παλιά δεν είχε αντλία όμως τώρα η καινούρια συσκευασία έχει, κάνοντας το πιο εύκολο στην χρήση.

Αυτά τα foundation είναι και τα δύο πολύ καλά και είναι από τα αγαπημένα μου. Είναι όντως πολύ παρόμοια αλλά το κάθε ένα είναι ξεχωριστό για τους δικούς του λόγους!

Εσύ ποιο θα διάλεγες για να δοκιμάσεις;