Τα Beauty Line διοργανωνουν ένα τετραήμερο πάρτυ ομορφιάς στο νέο κατάστημα Beauty Line στο Nicosia Mall, που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 18 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 21 Απριλίου.

Η μεγάλη γιορτή της ομορφιάς θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, beauty makeovers από τους
makeup experts των Beauty Line, tips και συμβουλές για τα νέα trends από τις  εξειδικευμένες συμβούλους ομορφιάς, διαγωνισμούς και δώρα.

Ακόμα από τις 18 μέχρι 21 Απριλίου oι επισκέπτες του καταστήματος θα επωφεληθούν 20% έκπτωση σε μεγάλη γκάμα επιλεγμένων οίκων. Ακόμη, οι πρώτοι 30 πελάτες που θα επισκεφθούν το κατάστημα στις 19, 20 & 21 Απριλίου, θα κερδίζουν 15% έκπτωση για την επόμενή τους αγορά.

Σας περιμένουμε λοιπόν, στο νέο κατάστημα Beauty Line στο Nicosia Mall για να γράψουμε μαζί το δικό μας #BeautyStory που θα κάνει κάθε γυναίκα να αγαπά τον εαυτό της και να νιώθει όμορφα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των καταστημάτων, μπορείτε να βρείτε στο beautyline.com.cy

Είμαι μια παθιασμένη fashion blogger και μου αρέσει να ασχολούμαι με τον κόσμο της μόδας ο οποίος είναι εντελώς άσχετος με τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές μου! Αν και πίστευα ότι κάποτε θα εξασκούσα το επάγγελμά μου σαν δασκάλα, πλέον φαντάζομαι πολύ διαφορετικά τον εαυτό μου: ανάμεσα στα περιοδικά μόδας και τα chiffon, συνεχίζοντας να κάνω με πολύ περισσότερη αφοσίωση αυτό που κάνω και σήμερα!