Έχοντας ως στόχο να προσφέρει σε κάθε άντρα και γυναίκα που αγαπά το εκλεπτυσμένο στυλ και την κομψότητα, κλασικές και διαχρονικές επιλογές ένδυσης, η Sacoor Brothers καλωσορίζει στα καταστήματά της τη νέα συλλογή Φθινόπωρο – Χειμώνας 2019/20 με μοναδικές προσφορές.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει ξεχωριστά κοστούμια, blazers, γιλέκα, πουκάμισα, κλασικά παντελόνια και όχι μόνο, σχεδιασμένα από ποιοτικά ιταλικά υφάσματα, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να επωφεληθούν των ειδικών προσφορών για να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους.

Συγκεκριμένα, όσοι επισκεφθούν τα καταστήματα Sacoor Brothers, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν 2 πουκάμισα στην τιμή των €89, πουκάμισο και παντελόνι chino στην τιμή των €99, καθώς επίσης κοστούμι και πουκάμισο στην τιμή των €389. Οι προσφορές ισχύουν για περιορισμένο χρόνο.

Σημειώνεται ότι, το κατάστημα προσφέρει υπηρεσία προσωπικού ράφτη, ο οποίος τροποποιεί τα ρούχα εντός του καταστήματος χωρίς χρέωση. H υπηρεσία αυτή, συνεχίζει να ισχύει και για τα επόμενα 5 χρόνια από την αγορά ενός προϊόντος, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρει το brand στον καταναλωτή.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή Φθινόπωρο – Χειμώνας 2019/20 στα καταστήματα Sacoor Brothers στο The Mall of Cyprus, Nicosia Mall και My Mall Limassol.

If you enjoy writing articles, taking pictures, covering events, contact us and you can become the next SpotLighter!