Είμαι σίγουρη πως κι εσύ, όπως κι εγώ λατρεύεις το brunch αφού έχει γίνει η πιο αγαπημένη συνήθεια τα Σαββατοκύριακα. Συγκεκριμένα, τα Instagram stories παίρνουν φωτιά από λαχταριστά pancakes και απολαυστικά avocado toasts!

Μετά την έρευνα σου για το πού θα πας για brunch το Σαββατοκύριακο, είναι αναμενόμενο να σε απασχολεί τι θα φορέσεις. Άλλωστε, brunch χωρίς Instagram photo με το outfit σου δε λέει!

Αν λοιπόν έχεις κάνει ήδη κράτηση σ’ ένα από τα πολλά hot spots της πόλης και το μόνο που σου μένει είναι να διαλέξεις το outfit σου. Τότε, διαβάζεις το σωστό post.

Κάνοντας scroll down, θα βρεις μερικά από τα πιο stylish posts εν ώρα brunch που θα σε εμπνεύσουν για το επόμενο σου look.

Πάμε να τις δούμε:

instagram.com/mishti.rahman
instagram.com/eleniintokou/
Instagram: @fashionablej
i.pinimg.com
thevivaluxury.com
instagram.com/negin_mirsalehi/
Instagram: @romeestrijd
Instagram.com/songofstyle
Instagram.com/fashionablej
Instagram.com/jourdansloane
instagram.com/janicejoostemaa

Εσύ ποιο outfit θα δοκιμάσεις την επόμενη φορά που θα πας για brunch;

Η αγάπη μου για το Marketing με οδήγησε στον καινούριο κόσμο του Digital Marketing. Λατρεύω τις προκλήσεις γι' αυτό και βρίσκομαι στο StudentLife Trends. Ταυτόχρονα, μου αρέσει να αναπτύσσω διάφορες πτυχές του εαυτού μου. Εδώ και μερικούς μήνες ανακαλύπτω τα όρια και τις δυνατότητές μου, ενώ αναπτύσσω τις γνώσεις μου στο τομέα του Digital Marketing.