Τελικά τι είναι μόδα; Να ακολουθάς την πλειοψηφία ή να δημιουργάς το δικό σου style ανάλογα με τα trends της εποχής;

Την εποχή των 60’s οι άνθρωποι είχαν την τάση να δημιουργούν το δικό τους στυλ με το να αλλάζουν και να κάνουν re-styling τα παλιά τους ρούχα, αντί να αγοράζουν κάτι καινούργιο.

Ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της γενιάς του 60 ήταν τα bell-bottom pants, τα γνωστά  ως flared trousers. Tα flared παντελόνια πέρασαν από διάφορες δεκαετίες παρόλο που ήταν έντονο χαρακτηριστικό της δεκαετίας των 70’s σε denim ύφασμα.

Πλέον σήμερα τα flared jeans σήμερα αποτελούν ένα πολύ fashionable και ταυτόχρονα all time classic κομμάτι.

Δες πιο κάτω 2 τρόπους για το πώς να φορέσεις flared jeans:

1Casual outfit

Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα casual outfit, τότε συνδύασε τα flared jeans σου με ένα knitted t-shirt και τα άσπρα sneakers σου. Μπορείς να ολοκληρώσεις το look σου με ένα γαλλικό μπερέ ή μια ζώνη.

2Night-out outfit

Για ένα πιο επίσημο classic look επέλεξε ένα loose πουκάμισο σε γήινους χρωματισμούς όπως είναι το καφέ, nude, πορτοκαλί, κίτρινο ή χακί. Συνδύασε το look σου με γούνινο πανωφόρι και ankle boots.

Get the look:

Flared jeans

Knitted t-shirt

Loose shirt

Ankle boots

 Εσύ πώς θα συνδύαζες τα flared jeans σου;

Δες επίσης: 5+1 ζευγάρια sneakers που θα θέλεις να φοράς συνέχεια τον χειμώνα του 2018!

Παρόλο που έχω σπουδάσει και δουλεύω στον επιχειρηματικό τομέα, η δημιουργικότητα και η τέχνη πάντα ήταν αυτά που με εμπνέουν. Η σχέση μου με τη μόδα ξεκίνησε όταν προσπαθούσα να δημιουργήσω μοναδικά outfits με βάση τα trends αλλά και τη δική μου προσωπικότητα. Γι' αυτό πιστεύω πως η μόδα είναι ένας τρόπος να εκφράζεσαι μέσω των διαφόρων style looks που επιλέγεις.