Τα τελευταία χρόνια τα μικρά και διακριτικά tattoos, έχουν πάρει τη θέση ενός ανεξίτηλου κοσμήματος στο σώμα, όχι αδίκως!

Τα λάτρεψαν fashion bloggers, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, και λογικά κι εσύ, για να έχεις ανοίξει το συγκεκριμένο post.

Σκέφτεσαι, «Θα το μετανιώσω;» , «Πώς θα το δει ο εργοδότης μου;», «Μμμ, ίσως να το βαρεθώ», «Σε ποιο σημείο να το κάνω;». Εάν είσαι σε αυτή ακριβώς τη φάση απόπειρας για το πρώτο σου ή για ακόμα ένα τατουάζ, ένα διακριτικό tattoo είναι η τέλεια λύση!

Παρακάτω σου προτείνω ιδέες για σχέδια, αλλά και σημεία για να κοσμήσεις το σώμα σου! Think it, then do it!

Δες εδώ:

lifo.gr
tilestwra.com
tilestwra.com
mama365.gr
lifo.gr
businessinsider.com
mama365.g
tilestwra.com
ladylike.gr
ladylike.gr
ediva.gr
ladylike.gr
tilestwra.com
tilestwra.com
tilestwra.com
ladylike.gr
businessinsider.com
lifo.gr
tilestwra.com
pinterest

Εσύ πού θα έκανες το πρώτο ή το επόμενο σου tattoo;

 


Διάβασε επίσης: Δώσε τέλος στα αδύναμα και σπασμένα νύχια σου!

Απόφοιτος Παιδαγωγικού Δημοτικής, στο πρώτο άκουσμα δεν υφίσταται κάποια σχέση ανάμεσα στο αντικείμενο μου και τη «μόδα». Όμως… πιστεύω και εγώ όπως τα παιδιά στη φαντασία, πιστεύω και εγώ όπως τα παιδιά στα χρώματα, πιστεύω και εγώ όπως τα παιδιά στη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου. Φαντασία, Χρώματα και Μοναδικότητα λοιπόν, αυτά είναι για μένα στοιχεία που δημιουργούν το προσωπικό στυλ του καθενός μας - αυτό που εκφράζει το είναι μας, αυτό που μας κάνει να νοιώθουμε όμορφα και άνετα στο δικό μας σώμα, αυτό που κατά έναν τρόπο αντιπροσωπεύει τον τρόπο σκέψης μας. Γιατί εν τέλει το καλύτερο outfit είναι η αυτοπεποίθηση!