Το Instagram έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, και ιδιαίτερα τα Instagram stories. Το πρωί μόλις ξυπνήσουμε, το βραδύ πριν κοιμηθούμε, αλλά και κατά την διάρκεια της ημέρας χαζεύουμε τα Instagram stories. Έλα, παραδέξου ότι το κάνεις και εσύ!

Το ύφος όμως των stories έχει αλλάξει πολύ τους τελευταίους μήνες, έχει γίνει πιο καλλιτεχνικό και artistic. Γι’ αυτό λοιπόν εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 4 καταπληκτικά apps για να ανανεώσεις τα Instagram stories σου. Έτσι θα απογειώσεις το profile σου και τα views σου θα αυξηθούν πολύ!

Δες εδώ τις εφαρμογές:

1Unfold

thebloggerpoint.com

To Unfold-Story Creator είναι η top εφαρμογή που βλέπουμε καθημερινά από γνωστούς μας, αλλά και σχεδόν απ’ όλους τους influencers και bloggers.

Με το Unfold μπορείς να δημιουργήσεις ένα multi-page story, το οποίο σου προσφέρει minimalistic templates γεμάτα style.

Μπορείς να βάλεις στο ίδιο story να παίζουν μέχρι και 5 βίντεο ταυτόχρονα! Είναι ίσως το πιο πολυχρησιμοποιημένο appl

2Quik

3nions.com

Εάν θέλεις να δημιουργήσεις video με τις φωτογραφίες σου ή απλά να επεξεργαστείς τα video σου για να μπορέσεις να τα ανεβάσεις στα stories σου, είναι η κατάλληλη εφαρμογή.

Με το Quik μπορείς να επιλέξεις τουλάχιστον 5 φωτογραφίες ή βίντεο για να δημιουργήσεις υψηλής ποιότητας video.

Έχεις πολλές δυνατότητες που θα ανακαλύψεις μόλις το κατεβάσεις αλλά αυτό που θα σε κερδίσει είναι τα πολλά filters που έχει για την εισαγωγή των βίντεο.

3Inshot

appinformers.com

Θέλεις να βάλεις μουσική, να κάνεις collage τις φωτογραφίες σου ή και ακόμη να επεξεργαστείς μονάχα μία; Το Inshot είναι η τέλεια εφαρμογή για όλα τα παραπάνω!

Με το Inshot όχι μόνο μπορείς να βάλεις μουσική στα Instagram stories σου, αλλά σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις τραγούδια από την playlist του app ή κι από το κινητό σου!

Το αγαπημένο μου σε αυτή την εφαρμογή είναι η ποικιλία που έχει στο collage φωτογραφιών! Οι επιλογές είναι αμέτρητες όσον αφορά της διάταξη των φωτογραφιών, μπορείς να προσθέσεις φόντο, κείμενο με stylish γραμματοσειρές και πολλά άλλα.

4StoryArt

Last but not least, το Storyart, την συγκεκριμένη εφαρμογή θα την χαρακτήριζα ως προέκταση του Unfold. Εάν χρησιμοποιείς ήδη το Unfold, το Storyart θα την αντικαταστήσει.

Tο StoryArt σου προσφέρει αρκετά δωρεάν templates όπου το κάθε ένα έχει ξεχωριστό φάκελο με multi-page story.

Διαθέτει classic, minimalistic, colorful, γεωμετρικά templates για να δημιουργήσεις τα πιο fun stories! Η ποικιλία είναι τεράστια και θα δημιουργήσεις τέλεια Instagram stories που όλοι θα ζηλεύουν!

5DesignLab

Αυτό το app διαθέτει templates για κάθε περίσταση! Υπάρχει μια ποικιλία από δωρεάν templates που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, η οποία κάθε μέρα αλλάζει! Υπάρχουν templates για κάθε εποχή, για γενέθλια, για το YouTube, για quotes, για γάμους, ό,τι φανταστείς!

Ενώ αν θέλεις να είσαι πιο pro, γίνεσαι subscriber τους κι έχεις for free όλα τα templates, ακόμα και τα πιο περίεργα που σίγουρα θα κερδίσουν τις εντυπώσεις!

*Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για iOS και Android.

Εσύ ποιο application θα χρησιμοποιήσεις
για τα Instagram stories σου;