Καλοκαίρι χωρίς βερμούδες δε γίνεται! Είναι ό,τι πιο άνετο, βολικό και στυλάτο για το καλοκαίρι! Γι’ αυτό κι εμείς σου βρήκαμε 4 είδη βερμούδων που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου!

Δες τις εδώ: 

1Βασικά χρώματα

Ο καθένας μας επιβάλλεται να έχει στην ντουλάπα του μια μαύρηάσπρημπλε βερμούδα. Είναι 3 κλασικά χρώματα που συνδυάζονται με όλα και μπορείς με αυτά να δημιουργήσεις και πιο “επίσημα” looks, όχι μόνο casual. Ειδικά το άσπρο δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου το καλοκαίρι.

2Denim Shorts

Τα denim shorts είναι για όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, με ένα απλό t-shirt για να πας να πιεις τον καφέ σου ή να τα συνδυάσεις με πουκάμισο και τις αγαπημένες σου espadrilles για να ένα χαλαρό ποτό το βράδυ.

3Pastel colors

Για ‘σένα που αγαπάς το χρώμα και σου αρέσει να δοκιμάζεσαι, σου προτείνουμε τις βερμούδες σε pastel χρώματα. Φόρεσέ την για να πας για καφέ το απόγευμα και γιατί όχι και το βράδυ για ένα χαλαρό ποτό. Τα pastel χρώματα είναι πολύ in-fashion αυτή την σεζόν, γι’ αυτό μην αργείς!

4Sport shorts

Ένα άλλο είδος βερμούδας που σου προτείνουμε είναι οι αθλητικές, τις οποίες μπορείς να συνδυάσεις με το longline top σου και τα αθλητικά σου παπούτσια για μια χαλάρη βόλτα ή και γιατί όχι χαλαρά σε ένα καφέ. Μη φοβηθείς ότι θα είσαι πολύ casual, αν το συνδυάσεις σωστά θα είσαι πολύ stylish.

Εσύ ποιες από τις πιο πάνω βερμούδες θα προσθέσεις
στην γκαρνταρόμπα σου; 

Δες επίσης: Δες πώς να συνδυάσεις τις espadrilles σου, τα απόλυτα καλοκαιρινά παπούτσια!

Το blog μας ονομάζεται C-Three Fashionblog, στο blog μας μπορείτε να δείτε διάφορα outfits για όλες τις ώρες της ημέρας. Θέλουμε να δείξουμε με τον δικό μας τρόπο αλλά και την δική μας εμφάνιση πώς ο κάθε άντρας μπορεί να δημιουργήσει ένα δικό του στυλ χωρίς πολλά πολλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και υποστήριξη στο ρουχό που φοράει. Το blog μας απoτελείται απο τους τρείς κολλητούς, οι οποιοι είναι: Costas: είναι φοιτητής Νοσηλευτικής στο Τεχνολογικό Πανεστημίο Κύπρου όπου και είναι στο τελευταίο έτος. Είναι 24 ετών και ειναι αυτός που είχε την πρωτάρχική ιδέα για το μπλοκ μας. Chrisis: είναι φοιτητής Οικονομικών σπουδών στην Ελλάδα(Κομοτηνή) και βρισκεται και αυτός στο τελευταίος έτος σπουδων. Είναι 23 ετών και πέραν από το blog ασχολείται ερασιτεχνικά και με την φωτογραφία. Constantinos: είναι φοιτητής Φυσιοθεραπείας στο European Collage και βρίσκεται επίσης στο τελευταίο έτος σπουδών. Είναι 23 ετών και ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο σάλας.