Φθινόπωρο, η αγαπημένη εποχή σε πολλούς και εννοείται και σε μας. Τα τρελά ξενύχτια μπαίνουν κάπως στην άκρη και προτιμάμε κάτι πιο χαλαρό, και όταν εννοούμε χαλαρό δεν εννοούμε μόνο τις εξόδους που κάνουμε αλλά και τα outfits που επιλέγουμε.

Οι φόρμες κερδίζουν έδαφος και μπορούν να φορεθούν σχεδόν παντού, φυσικά θα πρέπει να διαχωρίσεις τις φόρμες του γυμναστηρίου με αυτές που θα φορέσεις όταν θα βγεις.

Μπορούν να συνδυαστούν με παλτό, sneakers, denim jacket και το αποτέλεσμα να είναι πολύ stylish.

Δες εδώ:

1Chrisis

Επέλεξα ένα πολυ αθλητικό στυλ κυρίως για τις πρωινές ώρες οπου ακόμα η θερμοκρασία δεν έχει πέσει τόσο πολύ. Μπορεί εσένα να μην σου αρέσει πολύ η μακριά κάλτσα (και το δεχόμαστε), αλλά αυτό είναι που κάνει το outfit μου πολύ stylish.

Get the look:

Denim jacket (παρόμοιο)

Pants

T-Shirt

Socks

2Constantinos

Εγώ επέλεξα μακριά μαύρη φόρμα με τα κόκκινα converse μου, είναι μια πολύ cool επιλογή για μια χαλαρή  βόλτα.

Get the look:

T-shirt

Pants

Converse

3Costas 

Εγώ επέλεξα ένα total red sport outfit, αφού το κόκκινο χρώμα είναι must χρώμα φέτος.

Αν εσύ δε θες να φορέσεις ένα total red μπορείς να συνδυάσεις ένα denim jacket από πάνω και πάλι θα κάνεις το sport outfit σου να φαίνεται στυλάτο.

Get the look:

Total red look

Εσύ ποιο αθλητικό style θα επέλεγες;

Δες επίσης: Δες τι να φορέσεις στο πανεπιστήμιο για να είσαι άνετος και στυλάτος!

Το blog μας ονομάζεται C-Three Fashionblog, στο blog μας μπορείτε να δείτε διάφορα outfits για όλες τις ώρες της ημέρας. Θέλουμε να δείξουμε με τον δικό μας τρόπο αλλά και την δική μας εμφάνιση πώς ο κάθε άντρας μπορεί να δημιουργήσει ένα δικό του στυλ χωρίς πολλά πολλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και υποστήριξη στο ρουχό που φοράει. Το blog μας απoτελείται απο τους τρείς κολλητούς, οι οποιοι είναι: Costas: είναι φοιτητής Νοσηλευτικής στο Τεχνολογικό Πανεστημίο Κύπρου όπου και είναι στο τελευταίο έτος. Είναι 24 ετών και ειναι αυτός που είχε την πρωτάρχική ιδέα για το μπλοκ μας. Chrisis: είναι φοιτητής Οικονομικών σπουδών στην Ελλάδα(Κομοτηνή) και βρισκεται και αυτός στο τελευταίος έτος σπουδων. Είναι 23 ετών και πέραν από το blog ασχολείται ερασιτεχνικά και με την φωτογραφία. Constantinos: είναι φοιτητής Φυσιοθεραπείας στο European Collage και βρίσκεται επίσης στο τελευταίο έτος σπουδών. Είναι 23 ετών και ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο σάλας.