Το ζιβάγκο αν το συνδυάσεις σωστά μπορεί να κάνει το outfit σου ιδιαίτερα cool. Εϊναι μια λύση για εσένα που δε θέλεις να φοράς φουλάρια γύρω από τον λαιμό τις κρύες μέρες για να ζεσταθείς! Και είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends για τους άντρες φέτος!

Το ζιβάγκο είναι ένα ρούχο που φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας όπως για καφέ, χαλαρά για ποτό και για φαγητό, φτάνει να το συνδυάσεις σωστά αναλόγως της περίπτωσης.

Φορώντας ζιβάγκο μπορείς να δημιουργήσεις διαφορετικά looks: street style, κλασικό, μοντέρνο, smart.

Δες τα δικά μας διαφορετικά looks με ζιβάγκο για να εμπνευστείς: 

1Chrisis

Συνδύασα το μαύρο ζιβάγκο μου -κλασικό και διαχρονικό χρώμα- με ripped jeans, τα οποία τύλιξα από κάτω και τα έκανα να φαίνονται πιο cropped. Για παπούτσια επέλεξα μαύρα brogues και για σακάκι το χακί bomber jacket μου για να κάνει πιο νεανικό το όλο look!

 Get the look:

Ζιβάγκο

Παντελόνι

Bomber Jacket

Παπούτσια

2Costas

Εγώ επέλεξα ένα πιο ιδιαίτερο χρώμα στο ζιβάγκο μου. Το μπλε να ξέρεις είναι γενικά ένα δύσκολο χρώμα (σε top) για να το συνδυάσεις γι’ αυτό πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός. Εγώ επέλεξα ένα πιο safe τρόπο για να το συνδυάσω: με το μαύρο ripped παντελόνι και τα superstars μου. Δημιούργησα ένα πιο casual street style look το οποίο ολοκλήρωσα με το denim σακάκι μου.

Get the look:

Ζιβάγκο

Παντελόνι

Denim Jacket

Παπούτσια

3Constantinos

Εγώ προτίμησα να συνδυάσω το καφέ turtleneck μου με ένα ανοικτόχρωμο τζιν παντελόνι και τα μποτάκια μου που είναι σε απόχρωση του καφέ.

Get the look:

Ζιβάγκο

Τζιν Παντελόνι

Μποτάκι(παρόμοιο)

 

Εσύ με ποιο τρόπο θα το φορούσες;

 


Διάβασε επίσης: Εντυπωσίασε την με το outfit σου την πιο ερωτική μέρα του χρόνου!

Το blog μας ονομάζεται C-Three Fashionblog, στο blog μας μπορείτε να δείτε διάφορα outfits για όλες τις ώρες της ημέρας. Θέλουμε να δείξουμε με τον δικό μας τρόπο αλλά και την δική μας εμφάνιση πώς ο κάθε άντρας μπορεί να δημιουργήσει ένα δικό του στυλ χωρίς πολλά πολλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και υποστήριξη στο ρουχό που φοράει. Το blog μας απoτελείται απο τους τρείς κολλητούς, οι οποιοι είναι: Costas: είναι φοιτητής Νοσηλευτικής στο Τεχνολογικό Πανεστημίο Κύπρου όπου και είναι στο τελευταίο έτος. Είναι 24 ετών και ειναι αυτός που είχε την πρωτάρχική ιδέα για το μπλοκ μας. Chrisis: είναι φοιτητής Οικονομικών σπουδών στην Ελλάδα(Κομοτηνή) και βρισκεται και αυτός στο τελευταίος έτος σπουδων. Είναι 23 ετών και πέραν από το blog ασχολείται ερασιτεχνικά και με την φωτογραφία. Constantinos: είναι φοιτητής Φυσιοθεραπείας στο European Collage και βρίσκεται επίσης στο τελευταίο έτος σπουδών. Είναι 23 ετών και ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο σάλας.