Μπορεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο ήλιος να δίνει ακόμη το παρόν του (και ας έχουμε Οκτώβριο), τα βράδια όμως πλεόν έχει αρχίσει να κάνει ψύχρα.

Γι’ αυτό δεν είναι καλή ιδέα να βγεις το βράδυ μόνο με το κοντομάνικο t-shirt σου! Πρέπει σίγουρα να πάρεις κάτι μαζί σου για να το φορέσεις από πάνω όταν θα αρχίσει να κάνει λίγο κρύο.

Δες ποια 3 jackets είναι κατάλληλα γι’ αυτή την περίοδο:

1Denim Jacket

Printerest

Όσα χρόνια και να περάσουν δεν χάνει την αξία του και το στυλ του. To denim jacket είναι διαχρονικό και ταυτόχρονα πολύ stylish!

Γι’ αυτό, αν δεν έχεις ακόμη στην γκαρνταρόμπα σου, μην αργείς και πήγαινε να πάρεις ένα ή ακόμα καλύτερα παράγγειλε online από τις αγαπημένες σου ιστοσελίδες! ?

2Military Jacket

Printerest

Είναι στυλάτο και συνδυάζεται εύκολα. Μπορείς να επιλέξεις ένα σακάκι που είναι πιο απλό χωρίς ιδιαίτερες λεπτομέρειες ή κάποιο που να έχει πάνω κάποια διακριτικά.

3Track Jacket

Project X

Για ‘σένα που σου αρέσει ένα πιο ανάλαφρο και αθλητικό στυλ σου προτείνω ζακέτα τύπου φούτερ. Συνδυάζεται εύκολα για μια χαλαρή βόλτα!

Εσένα ποιο από τα 3 σακάκια προτιμάς; 

Δες επίσης: Δες τι να φορέσεις στο πανεπιστήμιο για να είσαι άνετος και στυλάτος!

Το blog μας ονομάζεται C-Three Fashionblog, στο blog μας μπορείτε να δείτε διάφορα outfits για όλες τις ώρες της ημέρας. Θέλουμε να δείξουμε με τον δικό μας τρόπο αλλά και την δική μας εμφάνιση πώς ο κάθε άντρας μπορεί να δημιουργήσει ένα δικό του στυλ χωρίς πολλά πολλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και υποστήριξη στο ρουχό που φοράει. Το blog μας απoτελείται απο τους τρείς κολλητούς, οι οποιοι είναι: Costas: είναι φοιτητής Νοσηλευτικής στο Τεχνολογικό Πανεστημίο Κύπρου όπου και είναι στο τελευταίο έτος. Είναι 24 ετών και ειναι αυτός που είχε την πρωτάρχική ιδέα για το μπλοκ μας. Chrisis: είναι φοιτητής Οικονομικών σπουδών στην Ελλάδα(Κομοτηνή) και βρισκεται και αυτός στο τελευταίος έτος σπουδων. Είναι 23 ετών και πέραν από το blog ασχολείται ερασιτεχνικά και με την φωτογραφία. Constantinos: είναι φοιτητής Φυσιοθεραπείας στο European Collage και βρίσκεται επίσης στο τελευταίο έτος σπουδών. Είναι 23 ετών και ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο σάλας.