Το animal print είναι ένα trend που είναι κλασικό και διαχρονικό. Φέτος όμως έχει την τιμητική του αφού το βλέπεις παντού και έχει κυριολεκτικά κατακλείσει την αγορά. Μπορείς να το φορέσεις σε ρούχο, παπούτσι, αξεσουάρ, τσάντα, και πάει λέγοντας.

Το ζητούμενο είναι να φαίνεται ότι δεν ακολουθείς τυφλά τη μόδα. Αλλά βάζοντας φαντασία και δημιουργικότητα να αποδεικνύεις ότι οι τάσεις είναι απλά η βάση σου. Έτσι πρέπει να φτιάχνεις πιο ιδιαίτερα looks, που καθρεφτίζουν την προσωπικότητα σου!

Εμείς, θα σου προτείνουμε 3 φανταστικούς τρόπους να φορέσεις το αγαπημένο σου animal print για να ξεχωρίσεις στις εμφανίσεις σου. Φτάνει μόνο να το τολμήσεις!

Αυτοί είναι οι συνδιασμοί που σου προτείνουμε:

1Με check print

pinterest/stylecarter/thezoereport

Μπορεί να φαντάζει φλύαρο και φορτωμένο, αλλά στην πραγματικότητα αν ισορροπήσεις τα prints μεταξύ τους θα έχεις ένα αποτέλεσμα που θα αποπνέει σιγουριά και στυλ.

Σίγουρα θα εκπλήξεις με την τολμηρή επιλογή σου να συνδυάσεις δύο διαφορετικά prints και θα ξεχωρίσεις με το outfit σου!

2Με έντονα χρώματα

fashionista.com/Instagram: @leoniehanne/@rockybarnes

Ο πιο ασφαλής χρωματικός συνδυασμός πάντοτε είναι το μαύρο. Αλλά, μη φοβηθείς να παίξεις με έντονα χρώματα.

Είτε σε κάποιο ρούχο, είτε μικρές πινελιές που σίγουρα θα απογειώσουν την εμφάνιση σου! Προτίμησε ζεστά χρώματα όπως το κόκκινο, το πορτοκαλί ή το ροζ!

3Animal print on animal print

Instagram: @handinfire/ @emilysindlev/pinterest

Αυτός είναι ένας επίσης ωραίος συνδυασμός, που αν το ισορροπήσεις, οι εμφανίσεις σου θα μείνουν αξέχαστες. Μην περιοριστείς μόνο στα ρούχα. Μπορείς στους συνδυασμούς σου να συμπεριλάβεις και τα αξεσουάρ όπως φυσικά και τα παπούτσια.

Αυτοί, λοιπόν, είναι οι τρόποι που θα σε κάνουν να φτάσεις την μόδα του animal print σε άλλο επίπεδο!

Δημιούργησε μοναδικά outfit looks κάνοντας τολμηρούς και σύγχρονους συνδυασμούς που αντιπροσωπεύουν το σήμερα και κυρίως την προσωπικότητά σου!

Εσύ ποιo συνδυασμό θα τολμήσεις να κάνεις;