Όσο και να θέλει να αποφύγει κάποιος την βερμούδα με τόση ζέστη που επικρατεί δεν γίνεται. Δεν είναι όλοι φίλοι με τις βερμούδες, γι’ αυτό και εμείς ετοιμάσαμε ένα post για εσένα που δυσκολεύεσαι πώς να συνδύασεις την βερμούδα σου!

Δες πώς εμείς συνδυάσαμε τις βερμούδες μας:

1Costas

Επέλεξε μαύρη βερμούδα και λευκό πουκάμισο, και δημιούργησε ένα πιο επίσημο look με το οποίο μπορείς να πας για ποτό ή και για φαγητό.  

2Constantinos

Το denim είναι μια εύκολη επιλογή η οποία συνδυάζεται με όλα και μπορείς να την φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Συνδυάσε την με ένα απλό top για να πας για καφέ, και για το βράδυ χαλαρά με ένα λινό πουκάμισο.

3Chrisis

Η τρίτη επιλογή που σου προτείνω εγώ, είναι η μπεζ βερμούδα την οποία μπορείς να συνδυάσεις με τα άσπρα sneakers σου ή τις espadrilles σου. Από πάνω μπορείς να επιλέξεις απλά μονόχρωμα tops ή πουκάμισα.

Προτίμησε μια πιο σκούρα επιλόγη σε μπλούζα ή πουκάμισο και μια πιο ανοιχτή στο παπούτσι ή και το αντίθετο, μην μείνεις στην μονοτονία!

Εσύ με ποιον τρόπο θα συνδυάσεις την βερμούδα σου; 

Δες επίσης: 3 τρόποι να φορέσεις το λευκό σου παντελόνι το καλοκαίρι!

Το blog μας ονομάζεται C-Three Fashionblog, στο blog μας μπορείτε να δείτε διάφορα outfits για όλες τις ώρες της ημέρας. Θέλουμε να δείξουμε με τον δικό μας τρόπο αλλά και την δική μας εμφάνιση πώς ο κάθε άντρας μπορεί να δημιουργήσει ένα δικό του στυλ χωρίς πολλά πολλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και υποστήριξη στο ρουχό που φοράει. Το blog μας απoτελείται απο τους τρείς κολλητούς, οι οποιοι είναι: Costas: είναι φοιτητής Νοσηλευτικής στο Τεχνολογικό Πανεστημίο Κύπρου όπου και είναι στο τελευταίο έτος. Είναι 24 ετών και ειναι αυτός που είχε την πρωτάρχική ιδέα για το μπλοκ μας. Chrisis: είναι φοιτητής Οικονομικών σπουδών στην Ελλάδα(Κομοτηνή) και βρισκεται και αυτός στο τελευταίος έτος σπουδων. Είναι 23 ετών και πέραν από το blog ασχολείται ερασιτεχνικά και με την φωτογραφία. Constantinos: είναι φοιτητής Φυσιοθεραπείας στο European Collage και βρίσκεται επίσης στο τελευταίο έτος σπουδών. Είναι 23 ετών και ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο σάλας.