Τα σανδάλια είναι ένα από τα ιδανικότερα παπούτσια για τους θερινούς μήνες. Μπορούν να συνδυαστούν με casual ρούχα για μια πιο χαλαρή βόλτα, αλλά και με πιο “επίσημα” για να βγεις έξω και να πιεις τα cocktails σου!

Στην αγορά δεν υπάρχει και μεγάλη ποικιλία όσον αφορά τα ανδρικά σανδάλια, γι’ αυτό φρόντισε να ψάξεις καλά για να βρεις τα καλύτερα, τα οποία θα αναδείξουν το στυλ σου!

Πιο κάτω σου λέμε τι να προσέξεις, έτσι ώστε να αγοράσεις το ιδανικότερο ζευγάρι σανδαλιών που θα σε βόλεψει όλο το καλοκαίρι!

Δες τι πρέπει να προσέξεις:

 

1Στυλ

Να είναι όσο πιο απλά γίνεται, χωρίς πολλά φρου-φρου, μιας και ένα απλό σανδάλι θα εντυπωσιάσει πολύ περισσότερο. Φρόντισε να μην έχουν ούτε πολύ χοντρά ούτε πολύ λεπτά δεσίματα και λουριά.

2Σόλα 

Να είναι άνετα και να έχουν όσο το δυνατό πιο λεπτή σόλα. Τα χονδροκομμένα σανδάλια το πιο πιθανόν να μη φαίνονται ωραία πάνω στα πόδια σου.

3Χρώμα

Επέλεξε σανδάλια σε πιο καλοκαιρινά και γήινα χρώματα όπως καφέ και μπεζ αποχρώσεις, μιας και είναι ευκολότερο να τα συνδυάσεις. Μην απορρίψεις όμως το μαύρο χρώμα, μιας και θα βρεις πολύ ωραία μαύρα σανδάλια, τα οποία θα σε βολέψουν πολύ!

Εσύ αγόρασες τα δικά σου σανδάλια για φέτος; 

Δες επίσης: 3+1 βερμούδες που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου!

Το blog μας ονομάζεται C-Three Fashionblog, στο blog μας μπορείτε να δείτε διάφορα outfits για όλες τις ώρες της ημέρας. Θέλουμε να δείξουμε με τον δικό μας τρόπο αλλά και την δική μας εμφάνιση πώς ο κάθε άντρας μπορεί να δημιουργήσει ένα δικό του στυλ χωρίς πολλά πολλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και υποστήριξη στο ρουχό που φοράει. Το blog μας απoτελείται απο τους τρείς κολλητούς, οι οποιοι είναι: Costas: είναι φοιτητής Νοσηλευτικής στο Τεχνολογικό Πανεστημίο Κύπρου όπου και είναι στο τελευταίο έτος. Είναι 24 ετών και ειναι αυτός που είχε την πρωτάρχική ιδέα για το μπλοκ μας. Chrisis: είναι φοιτητής Οικονομικών σπουδών στην Ελλάδα(Κομοτηνή) και βρισκεται και αυτός στο τελευταίος έτος σπουδων. Είναι 23 ετών και πέραν από το blog ασχολείται ερασιτεχνικά και με την φωτογραφία. Constantinos: είναι φοιτητής Φυσιοθεραπείας στο European Collage και βρίσκεται επίσης στο τελευταίο έτος σπουδών. Είναι 23 ετών και ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο σάλας.