Το στρατιωτικό παντελόνι είναι ένα ιδιαίτερο παντελόνι που δε συνδυάζεται και πολύ εύκολα. Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να το συνδυάσεις, αλλά να ξέρεις ότι όταν συνδυαστεί σωστά το αποτέλεσμα είναι πολύ stylish!

Μπορείς να το φορέσεις με απλό top συνδυασμένο με το denim jacket ή το δερμάτινο σακάκι σου για μια πιο rock εμφάνιση. Επίσης μπορείς να το βάλεις και με πουκάμισο ή ακόμα και πουλόβερ. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι τα χρώματα με τα οποία θα το συνδυάσεις.

Εμείς σου δείχνουμε 3 τρόπους για να το συνδυάσεις:

1Costas

Φόρεσα το παντελόνι παραλλαγής μου με ένα λίγο πιο κλασσικό τρόπο, αφού φόρεσα το γκρίζο σκούρο παλτό μου και το συνδύασα με το denim πουκάμισό μου και τα μαύρα μποτάκια μου.

Get the look: 

Denim Shirt

Παλτό

Παντελόνι

Boots

2Constantinos

Εγώ επέλεξα να το συνδυάσω με ένα πιο sport τρόπο, συνδυάζοντας το παντελόνι με λευκό top και τα κόκκινα converse μποτάκια μου. Έβαλα το μαύρο sweater και το έδεσα στη μέση και στη συνέχεια στους ώμους. Όποιο από τους δύο τρόπους επιλέξεις είναι πολύ στυλάτος!

Get the look: 

top

παντελόνι

φούτερ

converse

3Chrisis

Εγώ επέλεξα να δημιουργήσω μια πιο rock εμφάνιση συνδυάζωντας το στρατιωτικό παντελόνι μου με μαύρο jumper και τα μποτάκια μου. Από πάνω συνδύασα το δερμάτινο σακάκι μου για να δώσει ένα πιο ροκ τόνο στο outfit μου.

Get the look: 

jumper

leather jacket (παρόμοιο)

παντελόνι (παρόμοιο)

μποτάκι


Διάβασε επίσης: Γνωρίστε τους C-Three: 3 νέα αγόρια μοιράζονται τα δικά τους outfits!

Το blog μας ονομάζεται C-Three Fashionblog, στο blog μας μπορείτε να δείτε διάφορα outfits για όλες τις ώρες της ημέρας. Θέλουμε να δείξουμε με τον δικό μας τρόπο αλλά και την δική μας εμφάνιση πώς ο κάθε άντρας μπορεί να δημιουργήσει ένα δικό του στυλ χωρίς πολλά πολλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και υποστήριξη στο ρουχό που φοράει. Το blog μας απoτελείται απο τους τρείς κολλητούς, οι οποιοι είναι: Costas: είναι φοιτητής Νοσηλευτικής στο Τεχνολογικό Πανεστημίο Κύπρου όπου και είναι στο τελευταίο έτος. Είναι 24 ετών και ειναι αυτός που είχε την πρωτάρχική ιδέα για το μπλοκ μας. Chrisis: είναι φοιτητής Οικονομικών σπουδών στην Ελλάδα(Κομοτηνή) και βρισκεται και αυτός στο τελευταίος έτος σπουδων. Είναι 23 ετών και πέραν από το blog ασχολείται ερασιτεχνικά και με την φωτογραφία. Constantinos: είναι φοιτητής Φυσιοθεραπείας στο European Collage και βρίσκεται επίσης στο τελευταίο έτος σπουδών. Είναι 23 ετών και ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο σάλας.