Με αφορμή το προηγούμενο μας post για το τι να φοράς στα καλοκαιρινά events και beach bars επιλέξαμε σήμερα να μιλήσουμε πιο αναλυτικά για τα ανδρικά accessories.

Δεν χρειάζεσαι και πολλά-πολλά! Υπάρχουν αυτά τα 3-4 αξεσουάρ που μπορούν να “διαμορφώσουν” και το style σου για αυτό πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις επιλογές σου.

Δες εδώ: 

1Γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου είναι το πιο απαραίτητο αξεσουάρ για το καλοκαίρι. Πέραν του ότι ένα σωστό ζευγάρι γυαλιά ηλίου σου δίνει ιδιαίτερο στυλ, προστατεύει τα μάτια σου από το φως του ήλιου.

2Ρολόι

Θα ήταν καλό το καλοκαίρι να έχεις ένα “καλό” ρολόι. Όταν λεμέ καλό ρολόι δεν εννοούμε απαραίτητα και ακριβό. Αυτό το αφήνουμε στην δική σου κρίση και τσέπη. Αυτό που εννοούμε είναι το ρολόι να έχει χαρακτήρα, να είναι ιδιαίτερο και να μπορείς να το υποστηρίξεις.

Δεν κάνουν όλα τα ρολόγια για όλους, σε κάποιους πάνε τα μεγάλα σε άλλους τα μικρά. Αν έχεις μεγάλα χέρια καλό θα ήταν να μη φορέσεις ένα μικροσκοπικό ρολόι μιας και θα είναι άχαρο πάνω σου.

Για το καλοκαίρι σου προτείνουμε κάτι διαφορετικό, κάτι που δεν είναι ιδαίτερα πανομοιότυπο με τα συνηθισμένα ρολόγια. Σου προτείνουμε τα ξύλινα ρολόγια, τα οποία είναι από μόνα τους εντυπωσιακά.

3Βάλε καπέλο ή bandana

Πέραν του ότι σε προστατέυει από τις ακτίνες του ήλιου σου δίνει κι ένα άκρως καλοκαιρινό στυλ. Υπάρχουν αρκετά είδη που μπορείς να φορέσεις ανάλογα με το στυλ σου και τις προτιμήσεις σου, όπως: jockey για την παραλία ή για ένα casual outfit, panama, brixton hats, κ.α.

Επίσης μια εναλλακτική λύση είναι η bandana, η οποία τους καλοκαιρινούς μήνες κάνει θραύση, αλλά δεν σημαίνει πως ταιριάζει και σε όλους, γι’ αυτό φρόντισε να ξεχωρίσεις!

4Backpacks

Είναι πολύ βολική αφού με αυτή μπορείς να κουβαλάς μαζί σου ό,τι χρειάζεσαι κατά την διάρκεια της ημέρας. Μπορείς να την χρησιμοποίησεις για την θάλασσα μέχρι και την καλοκαιρινή σου βόλτα με φίλους για ένα χαλαρό καφέ.

Εσύ ποια από αυτά τα αξεσουάρ θα εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου
για το καλοκαίρι; 

Δες επίσης: 3 tips για να επιλέξεις τα σωστά ανδρικά σανδάλια για εσένα!

Το blog μας ονομάζεται C-Three Fashionblog, στο blog μας μπορείτε να δείτε διάφορα outfits για όλες τις ώρες της ημέρας. Θέλουμε να δείξουμε με τον δικό μας τρόπο αλλά και την δική μας εμφάνιση πώς ο κάθε άντρας μπορεί να δημιουργήσει ένα δικό του στυλ χωρίς πολλά πολλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και υποστήριξη στο ρουχό που φοράει. Το blog μας απoτελείται απο τους τρείς κολλητούς, οι οποιοι είναι: Costas: είναι φοιτητής Νοσηλευτικής στο Τεχνολογικό Πανεστημίο Κύπρου όπου και είναι στο τελευταίο έτος. Είναι 24 ετών και ειναι αυτός που είχε την πρωτάρχική ιδέα για το μπλοκ μας. Chrisis: είναι φοιτητής Οικονομικών σπουδών στην Ελλάδα(Κομοτηνή) και βρισκεται και αυτός στο τελευταίος έτος σπουδων. Είναι 23 ετών και πέραν από το blog ασχολείται ερασιτεχνικά και με την φωτογραφία. Constantinos: είναι φοιτητής Φυσιοθεραπείας στο European Collage και βρίσκεται επίσης στο τελευταίο έτος σπουδών. Είναι 23 ετών και ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο σάλας.