Δεν είναι λίγες οι φορές που μας αρέσουν κάποια ρούχα πάρα πολύ, αλλά αποφεύγουμε να τα φοράμε, γιατί νιώθουμε ότι μας κάνουν και δείχνουμε πιο κοντές, απ’ότι είμαστε στην πραγματικότητα.

Γι’ αυτό κι εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε ποια ρούχα, όταν τα φοράς, δίνουν την ψευδαίσθηση ότι είμαστε ψηλότερες!

Δες ποια είναι εδώ: 

1Φαρδιά ρούχα

articles.quickiqtest.net

Τα φαρδιά ρούχα πρέπει να τα αποφεύγουμε εμείς που δεν είμαστε και πολύ ψηλές! Σε αυτή την κατηγορία εμπίπτουν και οι culottes.

Αν επιλέξεις να τις φορέσεις, τότε φρόντισε να τις βάλεις με ankle boots ή με high heels για να σου δώσουν το ύψος που θέλεις!

2Nude γόβες 

gliteratious.com/

Τα nude high heels δίνουν την αίσθηση ότι το πόδι δεν τελειώνει, γι’ αυτό και είναι ένα από τα κυριότερα tips για να φαίνεται ψηλότερο το πόδι.

Επίσης, τα nude heels συνδυασμένα με jeans και άσπρο top, αποτελούν πάντα μια πολύ κομψή επιλογή όταν δεν ξέρεις τι να βάλεις.

3Μονόχρωμα outfits

stylemyday.nl/

Η μονοχρωμία στα outfits να ξέρεις ότι δίνει την αίσθηση της ευθείας κάθετης γραμμής και κατ’ επέκταση αυτή η αίσθηση δίνει πόντους στο πόδι!

Δεν πρέπει να είσαι ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω με το ίδιο χρώμα εννοείται. Μπορείς απλά να επιλέξεις παντελόνι και top ή σακάκι που να είναι ίδια χρωματικά!

4Midi φορέματα με τακούνια

whowhatwear.co.uk/

Αν νομίζεις ότι τα midi φορέματα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο κοντή, τότε κάνεις μεγάλο λάθος!

Όταν τα βάλεις με τον σωστό τρόπο, δηλαδή με high heels που έχουν χαμηλή σόλα (χαμηλό vamp) μπροστά, τότε το πόδι φαίνεται πιο ψηλό και κατ’ επέκταση θα φαίνεσαι κι εσύ πιο ψηλή.

Εφάρμοσε τα πιο πάνω tips και θα δεις τη διαφορά!