Το Instagram έχει γίνει πλεόν το δημοφιλέστερο φωτογραφικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Οι φωτογραφίες είναι και επίσημα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Γι’ αυτό και θέλουμε ό,τι ανεβάσουμε να είναι στην εντέλεια!

Έτσι, ψάξαμε και βρήκαμε για ‘σένα τα 6 apps εύκολα στη χρήση, που θα κάνουν παιχνιδάκι το editing των φωτογραφιών σου. Οι συγκεκριμένες εφαρμογές δουλεύουν και σε Android αλλά και σε Apple συσκευές.

Δες τα εδώ:

1Fotor

Με το Fotor μπορείς να επεξεργαστείς τα χρώματα και το focus των φωτογραφιών σου, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να φτιάξεις καταπληκτικά collage.

Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις και τα frames της εφαρμογής και να μετατρέψεις πανεύκολα τη φωτογραφία σου σε Polaroid photo.

Τη συγκεκριμένη εφαρμογή μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και απο τον υπολογιστή σου online εδώ.

2Pixlr

Δεν το έχεις χρησιμοποιήσει ακόμα; Κι όμως, το Pixlr είναι η εφαρμογή για τον υπολογιστή σου που θα σου λύσει τα χέρια. Eίναι ένα δωρεάν editing tool και το αποκαλώ ως Free Photoshop!

Είναι η εφαρμογή με την οποία μπορείς να κλωνοποιήσεις όλη τη φωτογραφία και να πολλαπλασιάσεις το background της όπως στην πιο πάνω. Θα βρεις την εφαρμογή εδώ.

3VSCO

Το VSCO βρίσκεται στην ελίτ των εφαρμογών επεξεργασίας φωτογραφιών για το Instagram. Είναι πλέον απο τις πιο δημοφιλείς εφαρμοργές ανά το παγκόσμιο και χρησιμοποιείται σχεδόν απ’ όλους τους influencers/bloggers.

Διαθέτει vintage φίλτρα που θα δώσουν στο προφίλ σου έναν αέρα πιο 80’s. Κάποια από αυτά είναι δωρεάν, κάποια από αυτά που διαθέτουν πιο ωραία χρώματα πρέπει να τα αγοράσεις και να τα κάνεις download στο κινητό σου.

4Snapseed

Το μυστικό εργαλείο του Snapseed είναι το απίστευτα καλυπτικό healing tool που διαθέτει.

Με αυτό μπορείς να “κρύψεις” σημεία στη φωτογραφία σου με απίστευτη επιτυχία και σε λιγότερο από 1 λεπτό.

Ταυτόχρονα, αυτή η εφαρμογή διαθέτει καταπληκτικά φίλτρα, αλλά και το εργαλείο perspective με το οποίο μπορείς να επεξεργαστείς την οπτική γωνία της φωτογραφίας σου.

5BeFunky

Το BeFunky είναι ένα πολύ απλό editing application το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να δώσεις τα σωστά χρώματα στις φωτογραφίες σου!

Με το tool Beautify μπορείς να τονίσεις όλα τα χρώματα και να τα κάνεις να είναι πολύ πιο έντονα απ’ ότι ήταν προηγουμένως.

Επίσης, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα δεκάδες effects που έχει η εφαρμογή για να κάνεις τη φωτογραφία σου με όποιο στυλ θέλεις, τύπου vintage, old κλπ.

6Aviary

Το Aviary είναι το app που σου ταιριάζει εάν είσαι αρχάρια/αρχάριος σε θέματα επεξεργασίας φωτογραφιών για το Instagram.

Διαθέτει τα βασικά εργαλεία όπως εστίαση, φωτεινότητα, κάλυψη, θαμπάδα. Έχει αρκετά frames και stickers που μπορούν να απογειώσουν ακόμα και τα stories σου.

Tο Aviary μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στον υπολογιστή σου. Βρες το εδώ!

Εσύ ποια από αυτά τα applications
σκέφτεσαι να κατεβάσεις στο κινητό σου;

Δες επίσης: 5 τρόποι για να κάνεις το Instagram σου πιο δυνατό! (Part 2)

"Girls are like country roads. The best ones got C U R V E S" - E.D.Jr Απο την εφηβεία, οι γυναικείες καμπύλες και η αυτοπεποίθηση έγιναν, για εμένα, τρόπος ζωής. Μαζί θα ανακαλύψουμε τα μυστικά της μόδας και όλα τα τρεντς για γυναίκες σαν εμάς, γυναίκες Curvy, γυναίκες Plus Size!