Κάποιες από εμάς ξεκινήσαμε και πάλι το ψάξιμο για το “τέλειο” φόρεμα για τους γάμους που έχουμε να πάμε τώρα τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη! Επειδή όμως ξεκινάει νέα σεζόν και έχουμε σίγουρα πολλά έξοδα, δε θέλουμε να ξοδευτούμε περισσότερο!

Και αν αποφασίσουμε να το κάνουμε, τότε το φόρεμα που θα επιλέξουμε, καλύτερα να μην είναι υπερπαραγωγή, για να μπορούμε να το φορέσουμε και σε άλλες περιπτώσεις!

Πιο κάτω σου βρήκαμε 5+1 φορέματα ιδανικά για τους γάμους που έχεις να πας! Είναι όλα σε αρκετά καλές τιμές, και σίγουρα μπορούν να φορεθούν και σε άλλες περιστάσεις με σανδάλια ή sneakers και να δημιουργήσεις ένα εντελώς διαφορετικό outfit!

Δες τα πιο κάτω: 

1Floral φόρεμα με μανίκια

Βρες το εδώ!

2Πορτοκαλί φόρεμα

Βρες το εδώ!

3Μαύρο φόρεμα με ζώνη

Βρες το εδώ!

4Μινι σατέν φόρεμα 

Βρες το εδώ! 

5Εμπριμέ φόρεμα 

Βρες το εδώ!

6Φόρεμα με chiffon

Βρες το εδώ!

Εσύ ποιο φόρεμα θα διαλέξεις;

Δες επίσης: 5+1 ρομαντικά φορέματα για γάμο που στοιχίζουν λιγότερο από €50!

Είμαι μια παθιασμένη fashion blogger και μου αρέσει να ασχολούμαι με τον κόσμο της μόδας ο οποίος είναι εντελώς άσχετος με τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές μου! Αν και πίστευα ότι κάποτε θα εξασκούσα το επάγγελμά μου σαν δασκάλα, πλέον φαντάζομαι πολύ διαφορετικά τον εαυτό μου: ανάμεσα στα περιοδικά μόδας και τα chiffon, συνεχίζοντας να κάνω με πολύ περισσότερη αφοσίωση αυτό που κάνω και σήμερα!