Από την λίστα των ατόμων που ακολουθείς στο Instagram σίγουρα δεν πρέπει να λείπουν κάποιες fashion bloggers από τις οποίες θα εμπνέεσαι καθημερινά! Θα ενημερώνεσαι για τα νέα trends, αλλά και για ό,τι fashionable – beauty κυκλοφορεί!

Δε θα σου προτείνω όμως τις γνωστές αυτές που ήδη ξέρεις! Αυτές εννοείται ότι πρέπει να τις ακολουθείς: Camila Coelho, Chiara Ferragni, Negin Mirsalehi, Olivia Culpo, Aimee Song και Julie Sarinana.

Γι’ αυτό ψάξαμε και βρήκαμε 6 fashion bloggers/influencers που θα ενθουσιαστείς όταν τις κάνεις follow!

Δες ποιες σου προτείνω παρακάτω:

1Kenza Souiten Subosic (Instagram: @kenzas)

2Melanie Jordan Seca (Instagram: @jordanseca)

3Xenia Adonts (Instagram: @xeniaadonts)

4Bridget (Instagram: @bridget)

5Janice Joostema (Instagram: @janicejoostemaa)

6Aylin Koenig (Instagram: @ayling_koenig)

Εσύ ποια από αυτές τις fashion blogger θα ακολουθήσεις πρώτα;

Δες επίσης: Curves Alert: 5+2 λογαριασμοί στο instagram που πρέπει να ακολουθήσεις

Αυθόρμητη, ντροπαλή και ευαίσθητη. Αυτά είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά με τα οποία θα μπορούσα να περιγράψω τον εαυτό μου. Κάποιος άλλος για μένα μπορεί να πει πως είμαι τρελή και η ψυχή της παρέας αν και δεν ανοίγομαι εύκολα. Κάτι που μπορώ να πω αναμφισβήτητα για μένα είναι ότι έχω την καλλιτεχνική φλέβα μέσα μου. Αγαπώ την μουσική και την μόδα, αλλά και τον σχεδιασμό ρούχων. Ο καλλιτεχνικός κόσμος μπήκε σε ηλικία 4 ετών στην ζωή μου, όταν ανακάλυψα πως μπορώ να τραγουδώ. Σπουδάζω στην πανέμορφη Λεμεσό και πλησιάζω στα 19! Τώρα; Προσπαθώ να αποκτήσω και το ταλέντο του αρθρογράφου.