Το πανεπιστήμιο είναι μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας σου καθώς περνάς πολλές ώρες της μέρας σου εκεί! Αφιερώνεις άλλες τόσες ώρες για να διαλέξεις το outfit σου έτσι ώστε να είσαι στυλάτη κάθε μέρα!

Τα αξεσουάρ έχουν σημαντικό ρόλο στο σύνολο σου και ιδιαίτερα η τσάντα σου που θα επιλέξεις για το πανεπιστήμιο. Γι’ αυτό και χρειάζεσαι μια ευρύχωρη τσάντα που να χωράει τις σημειώσεις σου, αλλά και να απογειώνει το outfit σου!

Έτσι, κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 6 stylish τσάντες που όλες αποτελούν τάση φέτος και είναι ιδανικές για το πανεπιστήμιο. Είμαι σίγουρη ότι θα τις λατρέψεις!

Δες ποιες τσάντες σου προτείνω:

1Clean Single Strap Tote

Μια μαύρη τσάντα, αλλά όχι η συνηθισμένη tote bag είναι ό,τι πρέπει για εσένα που θέλεις να κουβαλάς μεγάλο notebook και τα μισά σου καλλυντικάκάθε μέρα μαζί σου στο πανεπιστήμιο!

Βρες την εδώ

2Τσάντα με leopard print 

Όπως έχεις διαβάσει εδώ, το leopard print είναι μια τάση που διαρκεί περισσότερο απο 10 χρόνια και δεν είναι τυχαίο! Προσπάθησε λοιπόν να την εντάξεις στην καθημερινότητα σου και δε θα περάσεις απαρατήρητη!

Βρες την εδώ

3Τσάντα με διαφάνεια

Μια τσάντα ιδανική για το πανεπιστήμιο μιας και χωράει τις σημειώσεις σου, τα βιβλία σου αλλά και την κασετίνα σου! Ταιριάζει απόλυτα με ένα sporty chic outfit για τις πρωινές ώρες!

Βρες την εδώ

4Μαύρη backpack

Φυσικά μια στυλάτη backpack δε θα έλειπε από αυτή τη λίστα! Μια μαύρη τσάντα είναι πάντα βολική καθώς πηγαίνει με όλα σου τα uni looks!

Όμως, η συγκεκριμένη backpack δεν είναι καθόλου συνηθισμένη, μιας και το print της είναι αυτό που την κάνει μοναδική!

Βρες την εδώ

5Vans backpack με animal print

Go bold! Αν μένεις πολλές ώρες στο πανεπιστήμιο είναι επόμενο να χρειάζεσαι μια μεγάλη τσάντα. Η συγκεκριμένη είναι ευρύχωρη και super stylish!

Είναι μια τσάντα statement καθώς θα δεις φέτος ότι το animal print είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν!

Βρες την εδώ

6Vinyl shopper bag

Αν από την άλλη, παίρνεις μαζί σου τα απολύτως απαραίτητα τότε η τσάντα αυτή είναι μια alternative επιλογή!

Το φοβερό με τη vinyl bag είναι ότι λειτουργεί σαν καμβάς, καθώς κάθε φορά αλλάζει η εμφάνιση της ανάλογα με το τι θα αποθηκεύσεις μέσα!

Βρες την εδώ

Εσύ ποια τσάντα θα αγοράσεις για να είσαι stylish στο πανεπιστήμιο;

Δες επίσης: Trending Now: H see-through τάση στις τσάντες!

Αυθόρμητη, ντροπαλή και ευαίσθητη. Αυτά είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά με τα οποία θα μπορούσα να περιγράψω τον εαυτό μου. Κάποιος άλλος για μένα μπορεί να πει πως είμαι τρελή και η ψυχή της παρέας αν και δεν ανοίγομαι εύκολα. Κάτι που μπορώ να πω αναμφισβήτητα για μένα είναι ότι έχω την καλλιτεχνική φλέβα μέσα μου. Αγαπώ την μουσική και την μόδα, αλλά και τον σχεδιασμό ρούχων. Ο καλλιτεχνικός κόσμος μπήκε σε ηλικία 4 ετών στην ζωή μου, όταν ανακάλυψα πως μπορώ να τραγουδώ. Σπουδάζω στην πανέμορφη Λεμεσό και πλησιάζω στα 19! Τώρα; Προσπαθώ να αποκτήσω και το ταλέντο του αρθρογράφου.