Τι άλλο θα ζητούσε μια γυναίκα για το φθινόπωρο εκτός από νέα ρούχα για την γκαρνταρόμπα της; Φεύγουμε από τα πολύ φωτεινά, καλοκαιρινά ρούχα και στη θέση τους μπαίνουν τα πιο μονόχρωμα κομμάτια.

Κάποια κομμάτια είναι πολύ διαχρονικά στην γκαρνταρόμπα μας όπως το denim jacket, τα jeans και όχι μόνο, άρα δε θα χρειαστεί να ανανεώσεις κάτι. Από την άλλη κάποια άλλα κομμάτια μπορεί να μην είναι διαχρονικά, αλλά είναι πολύ in fashion τα τελευταία χρόνια όπως το cropped sweater.

Κάναμε έτσι μια γρήγορη έρευνα, και σου προτείνουμε ιστοσελίδες που ίσως να μην ήξερες, αλλά και τι να αγοράσεις από εκεί!

Δες τα εδώ:

1Nasty Gal

Βρες το εδώ

2Missguided

Βρες το εδώ

3In the style

Βρες το εδώ

4Storets

Βρες την εδώ

5Pretty Little Thing

Βρες το εδώ

Εσύ από ποια ιστοσελίδα θα ψώνιζες τα φθινοπωρινά σου ρούχα;

Δες επίσης: 5 must φωτογραφίες για το Instagram σου φέτος το φθινόπωρο!

Αυθόρμητη, ντροπαλή και ευαίσθητη. Αυτά είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά με τα οποία θα μπορούσα να περιγράψω τον εαυτό μου. Κάποιος άλλος για μένα μπορεί να πει πως είμαι τρελή και η ψυχή της παρέας αν και δεν ανοίγομαι εύκολα. Κάτι που μπορώ να πω αναμφισβήτητα για μένα είναι ότι έχω την καλλιτεχνική φλέβα μέσα μου. Αγαπώ την μουσική και την μόδα, αλλά και τον σχεδιασμό ρούχων. Ο καλλιτεχνικός κόσμος μπήκε σε ηλικία 4 ετών στην ζωή μου, όταν ανακάλυψα πως μπορώ να τραγουδώ. Σπουδάζω στην πανέμορφη Λεμεσό και πλησιάζω στα 19! Τώρα; Προσπαθώ να αποκτήσω και το ταλέντο του αρθρογράφου.