Τις περισσότερες φορές πας για ψώνια χωρίς να ξέρεις τι χρειάζεσαι, κι ενώ γυρνάς αμέριμνη, καταλήγεις με 10 τσάντες από καταστήματα! Τσάντες γεμάτες ρούχα που πιθανότατα να μετανιώσεις που τα πήρες.

Έτσι, για να μη χρειάζεται να τα επιστρέφεις πίσω ή ακόμη χειρότερα, να καταλήγουν σε μια ξεχασμένη γωνιά στο ντουλάπι σου, καλύτερα συνέχισε να διαβάζεις!

Πιο κάτω θα βρεις 5 χρυσούς κανόνες που πρέπει να ακολουθείς κάθε φορά που πας για ψώνια!

Μάθε ποιους κανόνες να ακολουθείς:

1Να γνωρίζεις τα trends

Instagram: @jourdansloane

Αν θες να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, είναι καλό να πάρεις ιδέες και να εμπνευστείς από τις διασημότερες fashion bloggers και influencers στο Instagram!

Έτσι, θα μάθεις τα trends της σεζόν και θα έχεις κάνει την έρευνα αγοράς που χρειάζεται πριν κάνεις τα επόμενα σου ψώνια!

2Να βασίζεσαι στο στυλ σου

Instagram: @jordanseca

Αφού, λοιπόν, έχεις ενημερωθεί για τα trends της εποχής, τώρα πρέπει να ξεχωρίσεις εκείνα που ταιριάζουν στο στυλ σου!

Ξέρεις πολύ καλά πως δεν ταιριάζουν όλες οι τάσεις σε όλες τις γυναίκες, μιας και η κάθε μια έχει το δικό της στυλιστικό χαρακτήρα!

Έτσι, θα επιλέξεις τα κομμάτια που είναι στα μέτρα σου, έτσι ώστε να αναδείξεις το σώμα σου και την προσωπικότητά σου! Απόφυγε, να πάρεις κάτι που δε σε εκφράζει και δεν είσαι εσύ!

3Να ψωνίζεις με στόχο

Instagram: @janicejoostemaa

Ψάξε κομμάτια τα οποία λείπουν από την ντουλάπα σου και μπορείς να τα συνδυάσεις εύκολα με αυτά που έχεις ήδη.

Είναι σημαντικό να παίρνεις ρούχα τα οποία ταιριάζουν μεταξύ τους για να δημιουργείς fashionable outfits! Με αυτό τον τρόπο, θα μπορείς να κάνεις πολλούς και stylish συνδυασμούς!

4Μη μένεις τελευταία στιγμή

Instagram: @bridget

Συχνά, κάνεις το λάθος και μένεις τελευταία στιγμή να ψωνίσεις για κάποιο event. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πάρεις κάτι που ίσως να μην σε αντιπροσωπεύει και να μην το φορέσεις ποτέ ξανά!

Αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο, έγκαιρα, έτσι ώστε να βρεις αυτό που σου ταιριάζει και να το συνδυάσεις ακριβώς όπως το θες, με τα κατάλληλα αξεσουάρ!

5Μην ψωνίζεις για να ξεθυμάνεις

Instagram: @aylin_koenig

Σίγουρα, γνωρίζεις τι είναι το shopping therapy, όμως αυτό είναι το χειρότερο shopping που μπορείς να κάνεις!

Όταν ψωνίζεις θυμωμένη, κουρασμένη ή ακόμη και πεινασμένη, ψωνίζεις πολύ πιο επιπόλαια και παίρνεις πράγματα που στην πραγματικότητα δε χρειάζεσαι!

Καθάρισε το μυαλό σου από τις έγνοιες και το stress, και κάνε τα ψώνια σου έτσι όπως ακριβώς πρέπει!

Εσύ ποιο κανόνα θα ακολουθήσεις
την επόμενη φορά που θα πας για ψώνια;