Σίγουρα γνωρίζεις την τεράστια εταιρία Victoria’s Secret που κάθε γυναίκα λατρεύει! Όπως και σίγουρα γνωρίζεις πώς κάθε χρόνο διοργανώνεται ένα φαντασμαγορικό show με τους μοναδικούς «αγγέλους»  της Victoria’s Secret να εντυπωσιάζουν!

Το show πραγματοποιείται κάθε Νοέμβρη με τις προετοιμασίες των αγγέλων να αρχίζουν από το τέλος του Αυγούστου. Συνηθίζεται η τοποθεσία να είναι μυστική, όμως φέτος τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά μιας κι έγιναν οι πρώτες αποκαλύψεις!

Μάθε περισσότερα:

1Το show θα γίνει στη Νέα Υόρκη

Instagram: @victoriassecret

Η εταιρία αποκάλυψε μέσα από το Instagram account της, την πόλη που θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο show. Δεν είναι άλλη από τη Νέα Υόρκη, εκεί που όλα ξεκίνησαν! Το show επιστρέφει Αμερική μετά από 3 χρόνια και αναμένουμε πολλές εκπλήξεις!

2Επιστρέφουν αγαπημένοι «αγγέλοι» 

Αγαπημένα μοντέλα που γνωρίσαμε μέσα από το show όπως η Martha Hunt, Shanina Shaik και Stella Maxwell επιστρέφουν! Ανυπομoνούμε να τις δούμε να κυριαρχούν το catwalk της Victoria’s Secret ξανά!

3Νέα πρόσωπα

Instagram: @winnieharlow

Την ομάδα των “αγγέλων” θα συμπληρώσει το διάσημο μοντέλο Winnie Harlow, που το ανακοίνωσε στο Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα. Δήλωσε πώς είχε τόσο πολύ άγχος για το casting της Victoria’s Secret που φοβόταν να μπει μέσα!

Σίγουρα όμως δεν το μετανιώνει καθόλου μιας και κατάφερε να πάρει μια θέση στο πολυπόθητο runaway!

Την ομάδα θα ολοκληρώσουν ακόμα δύο νέα κορίτσια, η Yasmin Wijnaldum και η Kelsey Merritt. Δύο πανέμορφα κορίτσια που αναμφίβολα θα ξεσηκώσουν την πασαρέλα!

4Η Alessandra Ambrosio δεν θα περπατήσει στο show

Instagram @alessandraambrosio

Μετά από 17 Victoria’s Secret Shows που έχει κάνει η Alessandra Ambrosio, δήλωσε μετά το τέλος του περσινού show, πώς δεν θα ξαναπερπατήσει στο catwalk της εταιρίας!

5Kendall Jenner, Gigi Hadid και Bella Hadid

Instagram: @kardashiansjennerss1

Τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα πιο πάνω top models να κυριαρχούν την πασαρέλα της Victoria’s Secret. Όπως έχουν δηλώσει και παλαιότερα, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα τους!

Μέχρι σήμερα, δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα περπατήσουν στο φετινό fashion show του παγκοσμίου φήμης brand! Ίσως φέτος να μην είναι η χρονιά τους;

Εσύ ανυπομονείς για το φετινό φαντασμαγορικό Victoria’s Secret Show;