Η θερμοκρασία είναι στα ύψη κι εμείς ανυπομονούμε για τις βουτιές μας στην παραλία! Θέλουμε όμως να βγάλουμε και φωτογραφίες μιας και θα πάμε για να ποστάρουμε στο Instagram!

Πώς θα βγάλουμε όμως την τέλεια φωτογραφία; Πιο κάτω σου έχουμε 5 tips τα οποία ακολουθούν διάσημες Instagrammers για να βγάζουν εντυπωσιακές φωτογραφίες για το καλοκαίρι!

Δες τα tips εδώ:

1Δημιούργησε γωνίες

Instagram: @tashoakley

Χρησιμοποίησε τα χέρια σου με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματιστεί γωνία. Τι εννοούμε; Αγκάλιασε τη μέση σου ή το κεφάλι σου με τα χέρια σου!

Η γωνία που σχηματίζεται δίνει την αίσθηση ότι το χέρι σου είναι μακρύτερο, πράγμα που σε κολακεύει απίστευτα!

2Σηκώσου στις μύτες

Instagram: @evelynkazantzoglou

Όσον αφορά τα πόδια σου, μπορείς να σηκώνεσαι στις μύτες.. Είτε με τα πόδια το ένα πίσω από το άλλο, είτε με το ένα πόδι λίγο πιο μπροστά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Με αυτόν τον τρόπο το πόδι σου φαίνεται μακρύτερο και εσύ ψηλότερη! Ποια δε θα το ‘θελε αυτό;

3Πρόσθεσε αξεσουάρ

Instagram: @negin_mirsalehi

Τα αξεσουάρ ολοκληρώνουν ένα outfit και δίνουν αυτό το κάτι παραπάνω που όλες θέλουμε! Αυτό λοιπόν που έχω να σου προτείνω είναι να “παίξεις” με τα αξεσουάρ σου για να βγάλεις την τέλεια καλοκαιρινή φωτογραφία.

Ενδεικτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις headband, καπέλο, παρεό, χρυσά κοσμήματα, γυαλιά ηλίου, oversized πουκάμισο ή οτιδήποτε άλλο ταιριάζει με το look σου!

4Background

Instagram: @elenagalifa

Φρόντισε όταν θα επιλέξεις το background σου να κάθεσαι με τέτοιο τρόπο που να δείχνει μακρύτερο το κορμί σου.

Αν επιλέξεις να κάτσεις σε σκαλιά τότε φρόντισε το ένα σου πόδι να είναι πιο τεντωμένο και το άλλο πιο λυγισμένο. Με αυτό τον τρόπο θα φαίνεσαι πολύ πιο ψηλή!

5Κάνε focus σε ένα αντικείμενο μπροστά σου

Είτε αυτό είναι ένα ποτό, είτε ένα παγωτό θα ήταν πολύ ωραίο να το κρατάς τεντωμένο με το χέρι σου και να φαίνεσαι πιο θολή στο πίσω μέρος.

Μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις blurred το background της απλής φωτογραφίας που θα βγάλεις με διάφορα editing apps που μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό σου.

Εσύ ποιο από αυτά τα tips θα εφαρμόσεις;

Δες επίσης: 5+1 apps για να κάνεις τέλειο editing στις φωτογραφίες στο Instagram!

Σπουδάζω νηπιαγωγός και απολαμβάνω συζητήσεις γύρω από θέματα που αφορούν τη μόδα , το styling και τα αθλητικά ! Είμαι λάτρης των ταξιδιών ειδικά όταν αυτά συνοδεύονται από καλή παρέα ! Σκοπός μου είναι να μοιραστώ μαζί σας όλα όσα γνωρίζω γύρω από το κομμάτι του fashion και του beauty .. Join me !