Όλο τον χρόνο έχουμε τα αγαπημένα μας ρούχα να μας “προστατεύουν” και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα για τις μικρές ατέλειες του κορμιού μας.

Ίσως η πιο δύσκολη στιγμή του χρόνου είναι όταν πρέπει να φορέσεις επιτέλους το μαγιό σου. Τότε ψάχνεις αγωνιωδώς τρόπους για να φαίνεται το σώμα σου όσο πιο λεπτό γίνεται.

Και καθώς περνούν οι μέρες του καλοκαιριού σκέφτεσαι με ποιο τρόπο μπορείς να το πετύχεις. Λοιπόν, σου έχω βρει 5 υπέροχες λύσεις για το πώς να δείχνεις πιο αδύνατη με το μαγιό σου και σίγουρα θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις τόσο πολύ.

Δες εδώ πώς:

 

1Σκούρες απόχρωσεις

Instagram: elenagalifa

Είναι μια από τις πιο ασφαλείς επιλογές για να καλύψεις και όχι να τονίσεις τα σημεία που εσύ θεωρείς “προβληματικά” πάνω σου με ένα απλό σκούρο μαγιό. Τα μοτίβα συνήθως προσθέτουν κιλά, γι’ αυτό καλύτερα να τα αποφύγεις.

2Γυμναστική

springkleinmagazine

Μια-δυο ώρες πριν βγεις στην θάλασσα κάνε γυμναστική 60 λεπτά (μην βαρεθείς ?). Οι μύες δείχνουν πάντα καλύτεροι, πιο φουσκωμένοι και γραμμωμένοι, κάθε φορά που ολοκληρώνεις την άσκηση. Κι εσύ σιγουρά θα νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το σώμα σου.

3Κρέμα μαυρίσματος

spirossoulis

Οι συγκεκριμένες κρέμες είναι λες φοράς make up που κρύβει την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες, ενώ ταυτόχρονα τα ποδιά σου δείχνουν ομοιόμορφα μαυρισμένα, υγιή, λαμπερά και πιο ψηλά.

4Αλάτι

mednutrition

Τουλάχιστον 48 ώρες πριν βγεις στην παραλία πρέπει να αποφύγεις το αλάτι. Και αυτό επειδή κάνει κατακράτηση υγρών και θα δείχνεις φουσκωμένη και πρησμένη.

5Αλογοουρά

Πιάσε τα μαλλιά σου ψηλή αλογοουρά. Το συγκεκριμένο hairstyle θα δώσει έμφαση στον λαιμό σου κι έτσι θα κάνει την σιλουέτα σου να φαίνεται πιο «μακρόστενη». Ταυτόχρονα θα τονίσει το πρόσωπό σου με αποτέλεσμα να δείχνει και αυτό πιο λεπτό.

Εσύ με ποιο τρόπο θα “κάλυψεις” τις ατέλειές σου;

Δες επίσης: 3+1 τρόποι για να φορέσεις το μαγιό σου και εκτός παραλίας!

Fashion Design and Image Student ! Τυχερός ο άνθρωπος που σπουδάζει αυτό που αγαπά! Ο κλάδος που επέλεξα να ακολουθήσω είναι τρόπος ζωής, μέσα από αυτό καθημερνά εμπλουτίζω της γνώσης μου σε όλους τους τομείς. Μου αρέσει η γνώση το κάθε τι καινούργιο, να εξελίσσομαι όσο περισσότερο μπορώ. Η έμπνευση μου αρχικά προέρχεται από το κομμάτι τις μόδας και συνεχίζει στους καινούργιους ανθρώπους γνωστούς και αγνώστους, στους πολιτισμούς, στο κάθε τι που υπάρχει και μπορεί να εξερευνηθεί. Ο χώρος της μόδας είναι αχανές και ανεξάντλητος!