Είναι περίοδος εκπτώσεων και είναι μια καλή ευκαιρία να ανανεώσεις μερικά κομμάτια από την ντουλάπα σου ή να προσθέσεις κάποια που ήθελες από καιρό να πάρεις.

Αν είσαι τύπος που σου αρέσει να ψάχνεσαι, να δοκιμάζεις, τότε τα πιο κάτω κομμάτια θα σου αρέσουν πολύ! Αν βαριέσαι να είσαι με τις ώρες στα καταστήματα, τότε αυτό είναι το ιδανικό post για εσένα!

Εμείς ψάξαμε και ξεχωρίσαμε 5 κομμάτια για να αγοράσεις στις εκτπώσεις:

Εσύ τι θα αγοράσεις στις εκπτώσεις; 

Δες επίσης: Τι να φορέσουν οι άντρες στο πρώτο ραντεβού για να εντυπωσιάσουν!

Το blog μας ονομάζεται C-Three Fashionblog, στο blog μας μπορείτε να δείτε διάφορα outfits για όλες τις ώρες της ημέρας. Θέλουμε να δείξουμε με τον δικό μας τρόπο αλλά και την δική μας εμφάνιση πώς ο κάθε άντρας μπορεί να δημιουργήσει ένα δικό του στυλ χωρίς πολλά πολλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και υποστήριξη στο ρουχό που φοράει. Το blog μας απoτελείται απο τους τρείς κολλητούς, οι οποιοι είναι: Costas: είναι φοιτητής Νοσηλευτικής στο Τεχνολογικό Πανεστημίο Κύπρου όπου και είναι στο τελευταίο έτος. Είναι 24 ετών και ειναι αυτός που είχε την πρωτάρχική ιδέα για το μπλοκ μας. Chrisis: είναι φοιτητής Οικονομικών σπουδών στην Ελλάδα(Κομοτηνή) και βρισκεται και αυτός στο τελευταίος έτος σπουδων. Είναι 23 ετών και πέραν από το blog ασχολείται ερασιτεχνικά και με την φωτογραφία. Constantinos: είναι φοιτητής Φυσιοθεραπείας στο European Collage και βρίσκεται επίσης στο τελευταίο έτος σπουδών. Είναι 23 ετών και ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο σάλας.