Όλοι έχουμε αδυναμία στα αρώματα, αφού είναι το απόλυτο και πιο απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα. Το άρωμα είναι αυτό που τελειοποιεί την κάθε σου εμφάνιση προσθέτοντας σου θηλυκότητα!

Λένε ότι το άρωμα δείχνει στοιχεία του χαρακτήρα σου και συμφωνώ απόλυτα με αυτό! Η επιλογή για το σωστό άρωμα που ταιριάζει στο δέρμα σου δεν είναι εύκολη υπόθεση, μιας και υπάρχουν πολλά αρώματα στην αγορά. Παρ’ όλα αυτά ένα είναι αυτό που σου ταιριάζει!

Πάμε να δούμε ποιο άρωμα σου ταιριάζει πραγματικά! 

1Για τις δυναμικές γυναίκες

Για τις γυναίκες με δύναμη που τους αρέσει να κυνηγούν τους στόχους τους, τότε αυτό το άρωμα θα ενισχύσει την προσωπικότητα τους και θα τις κάνει να φαίνονται ακόμα πιο δυναμικές!

Βρείτε το εδώ.

2Για τις ρομαντικές γυναίκες

Για τις γυναίκες που πιστεύουν στον ερώτα και αγαπάς τα floral, τότε αυτό είναι ένα άρωμα που θα αναδείξει την θηλυκότητα και τον ρομαντισμό τους!

Βρείτε το εδώ.

3Για τις αθλητικές γυναίκες 

Για τις γυναίκες που αγαπούν τον αθλητισμό, τα jeans και τα πουλόβερ τότε αυτό είναι το καταλληλότερο άρωμα που θα ταιριάξει απόλυτα με την προσωπικότητά τους!

Βρείτε το εδώ.

4Για τις ανεξάρτητες γυναίκες

Ιδανικό άρωμα για τις ανεξάρτητες γυναίκες που αγαπούν την περιπέτεια!

Βρείτε το εδώ.

Εσένα ποιο άρωμα ταιριάζει με την προσωπικότητα σου;

 


Διάβασε επίσης: Το καινούριο Chanel No. 5 θα σε σαγηνεύσει
με τη μυρωδιά του!

Είμαι αποφοίτη από τον κλάδο σχεδίου μόδα! Στα τρία χρόνια των σπουδών μου είχα την ευκαιρία να λάβω μερός σε διάφορα Fashion Shows με δίκες μου συλλογές επίσης σε διαγωνισμόυς και διάφορες εκδηλώσεις.