Πολλές από εμάς παρακολουθούμε τα Instagram accounts διάφορων fashion bloggers καθώς τα posts τους αποτελούν πηγή έμπνευσης μιας και ανεβάζουν τις πιο fun φωτογραφίες με τα πιο stylish outfits!

Έκαναν την δική τους πορεία στον χώρο της μόδας και στον τομέα των social media όπου ασκούν μεγάλη επιρροή. Μήπως όμως έχεις ποτέ αναρωτηθεί πώς ξεκίνησαν; Ποιο ήταν το πρώτο τους post στο Instagram;

Αυτή την απορία είχαμε κι εμείς, έτσι μαζέψαμε τις πρώτες φωτογραφίες που ανέβασαν ποτέ οι αγαπημένες μας fashion bloggers. Η διαφορά από το πρώτο post μέχρι και το τελευταίο είναι αισθητή!

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες:

1Chiara Ferragni (Instagram: @chiaraferragni)

2Aimee Song (Instagram: @songofstyle)

3Negin Mirsalehi (Instagram: @negin_mirsalehi)

4Julie Sarinana (Instagram: @sincerelyjules)

5Kenza Zouiten Subosic (Instagram: @kenzas)

6Shay Mitchell (Instagram: @shaymitchell)

7Teresa Andres Gonzalvo (Instagram: @teresaandresgonzalvo)

8Romee Strijd (Instagram: @romeestrijd)

9Jasmine Sanders (Instagram: @golden_barbie)

10Brittany Xavier (Instagram: @brittanyxavier)

11Olivia Culpo (Instagram: @oliviaculpo)

12Camila Coelho (Instagram: @camilacoelho)

Εσύ τι νομίζεις, είναι μεγάλη η διαφορά από το πρώτο post μέχρι το τελευταίο;

Δες επίσης: Ποια ήταν η πρώτη φωτογραφία στο Instagram των Κύπριων fashionistas; (Part 1)

Αυθόρμητη, ντροπαλή και ευαίσθητη. Αυτά είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά με τα οποία θα μπορούσα να περιγράψω τον εαυτό μου. Κάποιος άλλος για μένα μπορεί να πει πως είμαι τρελή και η ψυχή της παρέας αν και δεν ανοίγομαι εύκολα. Κάτι που μπορώ να πω αναμφισβήτητα για μένα είναι ότι έχω την καλλιτεχνική φλέβα μέσα μου. Αγαπώ την μουσική και την μόδα, αλλά και τον σχεδιασμό ρούχων. Ο καλλιτεχνικός κόσμος μπήκε σε ηλικία 4 ετών στην ζωή μου, όταν ανακάλυψα πως μπορώ να τραγουδώ. Σπουδάζω στην πανέμορφη Λεμεσό και πλησιάζω στα 19! Τώρα; Προσπαθώ να αποκτήσω και το ταλέντο του αρθρογράφου.